Élet értelme

Az életed nem a véletlen eredménye

 

Az életed nem véletlen, cél nélküli, értelmetlen események sorozata. Minden pillanata pontosan meg lett tervezve. Valamilyen rejtélyes tervezés van a színfalak mögött.

Minden megélt veszteség, baleset, káosz mögött egy magasabb rend, értelem uralkodik.

Életenergiád visszanyerésének kulcsa nem a múlt megváltoztatásában, hanem életed mintázatainak felismerésében rejlik.

Amikor a felismerés megtörténik, egységbe kerülsz életednek értelmével. Megérted mire próbált felkészíteni eddigi életed.

 

Része vagy az Emberiségnek nevezett Ökoszisztémának

 

A természetben minden mindennel kölcsönhatásban van és mindennek megvan a tökéletes helye és szerepe. Neked is fontos szereped van ezen a földön, az emberi közösségben.

Biztosan hallottál már arról. hogy a természetben a viharoknak, tüzeknek értelme van. Nem tönkretenni akarják a természetet, hanem felfrissítik azt, megtisztítják, katalizátorként hatnak.

Ugyanez az elv vonatkozik az életedre is.

Nem vagy a véletlennek a műve. Azért vagy itt hogy betölts egy funkciót, hogy valamilyen célt szolgálj és minden, ami eddig veled történt ebben segít téged.

Az utadon van egy fontos lépés amit ha megteszel az egész folyamat értelmet nyer, leegyszerűsödik…

 

Megismerkedhetsz azzal a kóddal amit az életed térképe rejt.

 

Élet értelme

 

Bár életed minden eddigi pillanata meghatározott életleckék elsajátítását siettette, érdemes lenne tudatosan is vetni erre egy pillantást.

Az embernek megvan az a képessége hogy megfigyelje önmagát. Képesek vagyunk látni magunkat kívülről és képesek vagyunk tudatos döntéseket hozni.

A természettel ellentétben az élet nem megtörténik veled, hanem rajtad keresztül történik és te ennek a folyamatnak a tudatos résztvevője lehetsz.

Ez azt jelenti , hogy meg kell tanulnod kiolvasni és értelmezni életed kódolt elemeit ahhoz hogy rátalálj az üzenetére, értelmére és arra az irányra amely felé mutat.

Olyan ez mint amikor összeilleszted a kirakós darabkáit hogy összeálljon, kirajzolódjon a nagyobb kép.

 

Az utóbbi pár évet azzal töltöttem hogy megtanuljam összerakni ezt a kirakóst és segíteni másoknak is ebben a folyamatban.

Élet értelme

Az univerzumban rend van. Mindenhol törvényszerűségek fedezhetők fel. Mi emberek már ismerünk jó párat, de sokat kell még fejlődjünk külön-külön és kollektíve is hogy a magasabb tudás birtokába léphessünk. De addig is kaptunk már eszközöket amelyek segíthetnek a felismerésben. Ilyen az asztrológia, kineziológia, bodytalk hogy csak egy párat említsek.

Sok embernek segítettem már a felismerésben az évek során. Láttam a szemükben azt a felcsillanást, ami akkor történik amikor a miértekre választ kapnak.

 

Ismerd meg lelkednek fejlődési folyamatát és gyógyítsd meg élettörténetedet

Az evolúciós asztrológia megmutatja lelked fejlődésének útját.  A lélek a különböző inkarnációkban különböző fókuszpontokat választhat.  Az inkarnációs múlt mindig meghatározza a jelenünket. Az evolúciós asztrológia mérni tudja, hogy a lélek a fejlődési folyamataiban hol tart, mit választott fókuszpontnak és hogyan szeretné azt kivitelezni. Megválaszolja azt a kérdésünket, hogy „Miért történik ez velem?”

 

 

 Élet értelme

 

Lelked sebei és a beavatások

Amikor az életedet a sebeiden keresztül szemléled áldozatként, a körülményeid áldozataként  tekintesz magadra és csak a túlélésre tudsz koncentrálni.

Abban a pillanatban, amikor rálátást kapsz az összképre, az ellenségek szövetségesekké válnak, az akadályok lehetőségekké és megérzed ahogyan a küzdelmek erősebbé tesznek. Visszanyered az erőd.

 

12 megtanulandó lecke

Minden leszületett lélek egy-két életleckén dolgozik. Van egy elsődleges leckénk, de általában jelen van egy második is valamilyen formában. A Lélektérkép programban ezzel is megismerkedsz. Nevén fogjuk nevezni azt a területet, feladatot, amelyet lelked kiválasztott, illetve látni fogod, hogy milyen életterületeket érint, milyen személyeket.

 

Képleted kiegyensúlyozása

 

Megtanulsz különbséget tenni az energetikai bélyeg és mátrix között. A bélyeg kineziológiával oldható, a mátrixot pedig bodytalkkal egyensúlyozzuk ki.

Energetikai  mátrix és energetikai bélyeg segítségével tanuljuk a leckéket.

Mindenki egy jól meghatározott energetikai mátrixxal születik. Ezen keresztül érzékeljük a világot. Az asztrológiai képletünk ennek a mátrixnak a leképezése. Ezen változtatni nem tudunk. Az a dolgunk hogy megtanuljuk a lehető legjobban működtetni.

Az energia bélyeg életünk során, egy adott pillanatban kódolódik. Valamilyen negatív életesemény következménye. Az életlecke tanulásához segít hozzá. A mátrixxal ellentétben a bélyeg oldható, elengedhető.

 

Hogyan működik a program?

Élet értelme

A programnak két szintje van. A kettő különválasztható. Van olyan ember akit csak az első szint érdekel, vagy a földrajzi távolság miatt személyes találkozásra nincsen lehetőség.

Első szinten:

Az első lépés mindig az asztrológiai képleted megtekintése. Ez az amihez rendszeresen visszacsatolunk, amit alaposan körbejárunk. Erre épül az egész program. Ez egy térkép, az életednek, a lelki fejlődésednek a lenyomata, az az út amit be kell járnod.

A képletből kiolvasható a fent említett energetikai mátrixnak a felépítése és az energia bélyegek helye.

 

 • 2 alkalomból áll. Igény esetén lehet több is, de legalább kettőre szükség van ahhoz hogy érdemben körbejárjuk a témát.
 • Ezen a szinten találkozhatunk személyesen vagy ha neked jobb beszélhetünk skypeon is.
 • Itt megtekintjük a képletedet, megbeszéljük a problémákat amelyeket tapasztalsz, az életterületeket amelyeken dolgozni szeretnél
 • A találkozás végén kapsz egy kérdéslistát amellyel még mélyebbre áshatunk.

Első szint ára:

Ha részletekben fizetnéd akkor

 • első beszélgetés:  15.000 ft
 • második beszélgetés: 10.000 ft

Második szinten:

A mátrixod kiegyensúlyozása és az energia bélyegek oldása történik. A prioritásokat a tested árulja el. Ezt izomteszttel határozzuk meg.

 • 3 alkalomból áll
 • A képleted minden alkalommal fontos része az oldásnak. Minden alkalommal visszacsatolunk hozzá, mindig tudni fogod hogy melyik részén dolgozunk.
 • A prioritásokat a tested árulja el. Ezt izomteszttel határozzuk meg.
 • Két alkalom közötti idő 3-tól 5 hétig terjedhet.

 

Második szint ára:

Ha részletekben fizetnéd akkor alkalmanként 12.000 ft.

A program teljes ára

 

Az élet nem veled történik hanem érted történik. Az ellenségeid valójában fejlődésedet szorgalmazzák. Az akadályok pedig fantasztikus lehetőségeket rejtenek. Minden küzdelem erősebbé tesz.

A problémákban tulajdonképpen az evolúció hajtókerekét láthatjuk. A tanulást kétféleképpen hajthatjuk végre:

 1. A tudatos tanulás. Ez azt követeli az embertől, hogy álljon sorsa kihívásai elé, s minden problémát szabad akaratából, aktív módon váltson meg problematikusságától.
 2. A tudattalan tanulás. Ez automatikusan életbe lép, ha egy problémát elmulasztunk tudatosan megoldani.

Az emberek többsége a második lehetőségre, tehát a tudattalan tanulásra korlátozza magát. A tudattalan tanulás a szenvedés útján való tanulás. Te vajon melyik utat választod?