A módszerem Rólad szól

Asztrológia, kineziológiaAki egy kicsit is tudatosan éli életét, időnként felteszi magának a jól ismert kérdéseket: Ki vagyok? Miért születtem ide? Mi a dolgom ezen a világon? Miért vagyok más, mint a többi ember?

Minden ember úgy van teremtve, hogy élni tudja az életét és képes legyen szembenézni a kihívásokkal. Életed céljának és erősségednek a magja születésedkor már megfogant benned (ezért látok annyi értések információt a születési képletedben). A célod tehát ott van – és ha többet tudsz róla, segíthetsz neki éltre kelni, növekedni, kibontakozni, és képes leszel megosztani a világgal.

Amikor segítségért fordulsz hozzám, és kíváncsi vagy életed mélyebb spirituális dimenzióira, mindig belekukkantok a képletedbe is. Beszélgetésünk során a képleted életre kel, és felvillantja azt az életutat, amit be kell járnod. Mert igen, van ilyen.

Az asztrológia egy olyan eszköz, aminek segítségével információkat kapunk az életed különböző dimenzióiról, a temperamentumodról, az eseményekről, a ciklusokról. Látjuk, hogy épp milyen életterületen dolgozol és meddig. És amikor azt mondom, hogy „dolgozol”, akkor azt komolyan gondolom. Soha nem fogod azt hallani tőlem, hogy „ó, már csak 3 hónapig kell kitartanod és elmúlik”, hiszen a probléma nem véletlenül jelentkezett. Ha kivárásra játszol, nem teszed le az életed további fejlődéséhez szükséges alapokat. A „ki mint vet, úgy arat” mondás itt is igaz. Az életünk nem különálló, elszigetelt események sorozata, hanem egy láncolat. Egyik a másikra épül, még akkor is, ha nem érted hogyan. A képletedből azonban kiderül.

Ha készen állsz arra, hogy

  • Egy új szempontból tekints az életedre
  • Többnek lásd magadat egy típusnál vagy jegynél
  • Lásd az erősségeidet
  • Megoldást keress a benned dúló konfliktusokra
  • Megtedd a következő lépést
  • Hazatérj önmagadhoz

és úgy érzed, hogy tudnánk együtt dolgozni, hívjál nyugodtan: Kapcsolat