Árak

Olyan emberekkel dolgozom akiket érdekel a személyes fejlődésük, akik vállalják a felelősséget életük alakításáért, olyanokkal akik megérteni szeretnék a történéseket és nem valami varázslatos kiutat keresnek az esetleges szorult helyzetekből, olyanokkal akik a kihívásokban lehetőséget látnak a fejlődésre.

1.Képlet elemzése: Az egy órás elemzés alatt feltérképezzük az erősségeket, gyengeségeket, azokat az érzékeny pontokat egy ember életében, amely talán több figyelmet érdemel és megnézzük a megoldási kulcsokat, vagyis azokat az energiákat, amelyek továbblendítenek, feloldanak problémás helyzeteket. Megnézzük mely életterületek vannak megtámogatva és hol kell keményen megdolgozni. Az elemzés rávilágít életed kihívásaira. Célom, hogy a beszélgetésünk végére átlásd személyes fejlődésed, spirituális fejlődésed mérföldköveit.

 

Egy órás beszélgetés 9.000 ft.

 

Ha nincs lehetőség személyes találkozásra, mert mondjuk nem Magyarországon, vagy nem Budapesten laksz, akkor ezt a problémát skype-al áthidalhatjuk. A személyes beszélgetés viszont rendkívül fontos! Nem vállalok írásos elemzéseket.

2. Kapcsolati elemzés: Ez a fajta asztrológiai elemzés a második legkedveltebb a listán. A képletekből kiolvasható, hogy a kapcsolatotokban mi az, ami erős alap, amire lehet építeni és melyek azok a területek ahol dolgozni kell, ahol feladatotok van egymással. A jelenlegi partnered nem véletlenül van jelen az életedben! Kapcsolati elemzést nem csak pároknak javaslom. Érdemes lehet megnézni például a szülő-gyermek kapcsolatokat vagy az üzleti partnerek kapcsolatát.

Egy órás beszélgetés egy kapcsolatra: 12.000 ft
Négytagú család elemzése (mindenki kapcsolata mindenkivel, tehát 6 kapcsolat): 40.000 ft(ez természetesen 1 óránál több időt igényel)