Hogyan kapcsolódik az asztrológia az oldásokhoz

Asztrológia a kineziológiábanAz iskolában tanulunk matekot, földrajzot, történelmet, irodalmat, nyelveket, rajzot, stb , de magunkról nem tanulunk semmit, pedig ha jobban ismernénk magunkat, másokat sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb életet élhetnénk.

Sajnos az oldások során gyakran találkozom emberekkel, mindenféle korosztályból, akik azt gondolják, hogy valami baj van velük, mert mondjuk, nem éreznek, viselkednek, gondolkodnak úgy, ahogy azt elvárják tőlük, vagy úgy ahogyan a kollégák vagy a szülők. Ilyenkor, ha megnézem a horoszkópjukat mindjárt fény derül a miértekre. Óriási felszabadulás az embereknek, amikor megértik, hogy minden úgy van jól, ahogy van és a zavarodottság helyét tisztánlátás veszi át.

Az emberi lélek nagyon bonyolult, sokszor azt érezhetjük mintha több énünk is lenne. Néha boldognak, felszabadultnak érezzük magunkat, bulizós hangulatban vagyunk, máskor inkább bekuckóznánk és egyedül töltenénk a napot. Bizonyos emberekkel nagyon nyitottak, barátságosak vagyunk, mások társaságában nem érezzük jól magunkat.

A Nap, Hold jegye valamint a többi bolygók elhelyezkedése a születés pillanatában, elárulja, hogy miért él bennünk az a sokféle én, hogyan tudjuk őket kibékíteni, hogyan tudunk megbékélni velük. Ezenkívül a Nap, Hold, bolygók elhelyezkedése elárulja, hogyan gondolkodunk, érzünk, miben vagyunk tehetségesek, mi az, ami boldoggá tesz.

Az asztrológia még ennél is többet segíthet nekünk. Megértjük hol vannak a káros viselkedési mintáink és figyelmeztet a jövőbeli kihívásokra. Ne feledjük, ez nem jóslás! Az asztrológus nem tudhatja mi fog veled történni, hogy milyen döntést hozol. Az asztrológus az energia minőségekre hívja fel a figyelmet. A képletünkben utalás van rejtett tehetségeinkre.

Asztrológia és kineziológiaAz asztrológia szépsége számomra abban rejlik, hogy megértést és rálátást nyerünk az életünkre. A képletünkön keresztül megértjük, hogy szabad választásunk van. És itt kapcsolódik az asztrológia az oldásokhoz. A bennünk rejlő energia minőségeket látjuk a képletünkben. Az oldás segít ezen energiák kiegyensúlyozásában, segíthet egy magasabb szintre emelni egy adott energiaminőséget. Segíthet például kiegyensúlyozni a Rák hullámzó kedélyállapotait, túlérzékenységét, vagy a Mérleg döntésképtelenségét vagy segíthet az oldás a Kos agresszióinak levezetésében.

Ahhoz, hogy az asztrológia, a BodyTalk vagy a kineziológiai oldás segítsen, neki kell gyürkőznünk nekünk is. Az élet nem mindig könnyű, de kétségtelenül egy nagy kaland.

Az asztrológiát tanulmányozva arra a meggyőződésre jutottam, hogy az univerzum mindent megtesz azért, hogy sikeresen hajtsuk végre azt az életfeladatot, amivel ide jöttünk. Bizonyos aspektusok a képletünkben visszajelzést adnak és egy lehetőséget arra, hogy változtassunk a dolgok menetén. Más aspektusok akadályokat emelnek elénk, hogy teszteljük erőnket, állhatatosságunkat, kitartásunkat. Vannak olyan fényszögek, amelyek lehetőségeket rejtenek, hogy előre léphessünk vagy megjutalmaznak, hogy érezzük a kemény munka gyümölcsét. Az áldások néha kihívások formájába bújnak és tőlünk függ, hogy felismerjük-e őket.

A jó energiák még több jó energiát vonzanak. Ha bátrak vagyunk, felkészültek és szenvedélyesek, őszinték és etikusak elérjük céljainkat.

Döntéseket meggyőződésből, és ne félelemből hozzunk. A kettőt elválasztó vonal néha nagyon vékony, de FONTOS. Gyakrabban kéne hallgatnunk az intuíciónkra.  Az intuíció a szívünk szava, ami megvéd bennünket.

Asztrológia és a kineziológiaMindnyájunk horoszkópja más és más. Még az ikrek esetében is van pár perc eltérés. Ha, mondjuk, tizenkét embernek adsz egy feladatot, egy megoldandó problémát tizenkét különböző megoldás születik. Ettől érdekes az élet. Még tovább megyek. Ha egy embernek tizenkét éven keresztül, minden évben odaadod ugyanazt a feladatot, az emberünk minden évben más megoldással rukkolna elő a változó körülmények és hatások miatt.

Ugyanez igaz a lehetőségekre. Bizonyos emberek ugranak az új lehetőségek láttán, mások visszalépnek, gondolkodnak és elszalasztják a lehetőséget.

Az új tapasztalatok hatására és önmagunk megfigyelése által sokat tanulhatunk magunkról. A végső soron az ember rájön az életünk „lebonyolítása” egy igencsak kreatív munka.

Végezetül összefoglalónak: egy napon megszülettünk, megkapva a fejünk fölött épp aktuális bolygóállás egyedi energetikai pecsétjét. A Nap, a Hold és a többi bolygó soha többé nem veszi fel ezt a pozíciót. Egy feladattal jöttünk erre a földre és az előttünk álló évek egy nagyon értékes erőforrással ajándékoznak meg: az idővel. Nem tudunk vele takarékoskodni, nem tudjuk megvásárolni, csak előnyösen kihasználni. Gazdálkodjunk vele okosan!

A módszerem Rólad szól