Kalló Melinda vagyok kineziológus, Bodytalk terapeuta

Kalló Melinda, kineziologus Budapest Üdvözöllek! Azért hoztam létre ezt a honlapot, mert úgy gondoltam, hogy segíteni tudok neked, ha életed megváltoztatásán gondolkodsz. Még pontosan emlékszem arra, amikor nekem is óriási szükségem lett volna egy ilyen fajta támaszra, ilyen fajta eszközökre, információra amelyeket most te megtalálhatsz ezen az oldalon. Le vagyok nyűgözve ezen technológia ereje által. Láttam és hallottam ahogyan ez a módszer több ezer ember életét megváltoztatta, beleértve jómagamat is.

Értékelem a saját és a mások idejét. Elfoglalt emberek vagyunk és nincs időnk arra, hogy ostoba, hasznavehetetlen dolgokkal foglalkozzunk, csak az időnket pocsékoljuk.

Előképzettségemben ott szerepel a közgazdász diploma is, ami utal arra, hogy jómagam egy eléggé reális beállítottságú ember vagyok, tehát csak olyan eszközökkel dolgozom, amelyeknek tudományos hátterük van, amelyek tudományosan bizonyítást nyertek. Ha valamibe belefektetem az időmet és a pénzemet szeretem tudni, hogy minden szinten támogatja a  céljaimat és hogy gyors eredményre számíthatok. Ezt a hozzáállást természetesen tőled is elvárom!

Munkám alapját a kineziológia (One Brain) és a Bodytalk képezi. Az önismeretet segítendő asztrológiai elemzést is készítek a vendégeimnek. Ez utóbbi segít megérteni hogy semmi sem véletlen az életünkben. Mindannyian valamilyen életfeladattal születünk, amelyet bizonyos tulajdonságokkal, jellemvonásokkal felvértezve kell megoldanunk.

Segítek az embereknek testi, lelki problémájuk megoldásában. Amikor fizikálisan, mentálisan, spirituálisan összehangoltan, koherensen működünk, ragyogó egészségnek örvendünk és teljes életet élünk.

A stressz előbb vagy utóbb megkárosítja az egészségedet, megkeseríti az életedet.

Kineziológiával, bodytalkkal gyorsan és könnyedén ki tudjuk deríteni mi okoz számodra stresszt vagy mi az ami visszatart céljaid megvalósításában.

Sokszor  mondják nekem, hogy “de hát tudom én mi okoz számomra stresszt.” A válaszom pedig az, hogy egy adott jelenkori problémád gyökere nem feltétlenül a jelenben van.

Az említett módszerek  szépsége abban rejlik, hogy nem kell tudnod mi a problémád gyökere, csak azt kell tudnod hogy jól akarsz lenni, hogy egészségessé akarsz válni. A válasz a problémádra benned van, én csak segítek azt a felszínre hozni.

Nőkkel, férfiakkal, gyerekekkel dolgozom minden korosztályból. Segítek célt, értelmet, egészséget találni az életben.

A célom az, hogy megmutassam az élet történései mögött húzódó pozitív erőket, hogy visszaadjam az embereknek a választás lehetőségét és a bátorságot, hogy megtegyék azokat a változásokat amelyekről eddig csak álmodtak.

Ne feledd! Nem a te hibád!
De a Te felelősséged!

Bejelentkezés telefonon: tel: 20/806-34-33