Hogyan azonosíthatod a Korlátozó Hiedelmeidet?-videó

Ha bármikor akadályokba ütközöl az életben, számíthatsz rá, hogy létezik az elmédben mélyen eltemetve legalább egy korlátozó hiedelmed a problémával kapcsolatosan. Még a legsikeresebb emberekkel is így van ez.

Biztosan Te is érezted már, hogy nem tudsz továbblépni, hogy valami miatt nem tudod a problémát megoldani. Folyamatosan akadályok tornyosultak eléd és el nem tudtad képzelni, hogy miért történik ez pont veled, amikor másoknak minden olyan könnyedén sikerül. Ilyenkor, kivétel nélkül a korlátozó hiedelmeid keserítik meg az életedet. Például ha valakiben a lelke mélyén az a hiedelem él, hogy őt nem lehet szeretni, hogy ő szerethetetlen, akkor ennek az embernek egészen biztosan párkapcsolati problémái lesznek.

A hiedelmek semlegesítéséhez gyakran elég az adott hiedelem tudatosítása. Ha ez nem elég, akkor felhasználhatjuk a kineziológiát vagy ÉFT-t a probléma orvosolásához.

Ebben a videómban végigvezetlek egy 12 kérdéses folyamaton, amelynek segítségével képes leszel feltérképezni azokat a bosszantó hiedelmeket.

Jó munkát!

A bejegyzés kategóriája: Ingyenes
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.