Korregresszió a kineziológiában

Szív elektromágneses mezeje

A kineziológus megérinti a páciens karját. A kapcsolat létrejön. Mindkét fél tudatalattija összefonódik. Nem kellenek szavak a kommunikációhoz.

A morfikus mezőből minden leolvasható az izomtesztelés által. Titkos beszélgetés zajlik két ember között. A kineziológus előtt megnyílik a mező és „elsuttogja” merre kell menni, mit kell keresni. Hopp megvan… Egy elnyomott sértődöttség próbál beszélni. Senki nem figyelt rá eddig, de most feltárulkozik, megmutatja magát. Vajon honnan jön?  És a mező tovább beszél. Visszavisz ahhoz az életkorhoz ahol minden kezdődött. Sok sok év telt el azóta. Vajon mit lehet tenni ennyi év után?

A siker kulcsa a kineziológus azon képességén múlik, hogy „belehelyezkedjen” szívének elektromágneses mezejébe. Az itt jelen levő torziós mező ilyenkor megnyílik. Ezt a mezőt nem akadályozza a téridő. Szabad útja van az időben előre és hátra. A kineziológus és a páciens szándéka pedig elvégzi a munkát. Úgy is fogalmazhatnék, hogy ez egy tudati technológia amely a szívünk torziós mezejében lakozik.

A kezelés során a kineziológus a páciens morfikus mezejének nem csak egy adott pontjához kapcsolódik, hanem információval dolgozik. Az univerzumban minden fény, információ és rezonancia. Amikor a kineziológus megfigyel egy információt a morfikus mezőben rezonanciába kerül azzal. Ez a művelet facilitálja a változás megjelenését a páciens morfikus mezejében.

A betegség vagy az adott probléma egy torzulás, egy zavar a páciens mezejében. A testi-lelki sérülések akadályozzák a kommunikációt sejt szinten. A szív torziós mezején keresztül ezt a kommunikációt helyrebillenthetjük.

Amikor a kineziológus szívének torziós mezejében tartózkodik  a tudatállapota koherenssé válik, ami azt jelenti, hogy túllép a logikus elme képezte korlátokon és a korlátlan lehetőségek végtelen tárházához kapcsolódik.  Ezen a ponton a kineziológusnak nincsenek elvárásai, hanem hagyja megtörténni a változást. Az elvárások ilyenkor bezavarnának, hiszen szűkítik a lehetőségeket. Hagyni kell a csodát kibontakozni. A múlt eseményei ilyenkor átkódolódnak, vagyis ahogyan mondani szoktuk lekerül róluk a negatív érzelmi töltés.

Hogyan lehetséges mindez? Nem tudjuk. Elméletek, feltételezések vannak. A kvantumfizika egyre közelebb kerül a magyarázathoz. Egyelőre azt tudjuk biztosan, hogy működik.

Az alábbi videón egy kis animációt láthatsz a szív mezejéről, hogy könnyebben el tudd képzelni.

 

Kategória: Ingyenes. Link: permalink.