Miért történik velem mindig ugyanaz?

Ha élő szóval szeretnéd hallani kattints ide:

Kattints ide

Az Online Tanácsodásomon keresztül rengeteg kérdés érkezik hozzám és az esetek több mint felénél a kérdés lényege a következő: Hogyan tovább? Nem látom a kiutat. Hogyan tudnék változtatni az életemen? Ilyenkor az emberek úgy gondolják, hogy  a körülményeik rabjai, hogy elvesztették az életük fölött az irányítást, ezért folyamatosan újraélnek bizonyos élethelyzeteket, mintha önmagukat szabotálnák, elvesztették az irányítást az életük fölött.

Megfigyeltem hogy ezeknek az emberek van pár közös vonásuk. Először is egyikük sem hiszi, hogy bármi is változni tudna az életében. Emiatt az a szokásuk alakult ki, hogy folyamatosan arra fókuszálnak amit el akarnak kerülni az életükben, arra fókuszálnak amit NEM akarnak. A múlt szokásai, félelmei, előítéletei folyamatosan jelen vannak az életükben.

Amikor úgy érezzük, hogy egy félelem eluralkodik rajtunk, akkor meg kell próbálnunk azonosítani ezt  a félelmet, esetleg felkutatni hogy honnan érkezett, milyen múltbeli eseményhez köthető és meg kell tanulnunk elengedni ezt a félelmet. Ha ezt nem tesszük, akkor újra és újra találkozni fogunk vele, talán pont akkor amikor a legkevésbé számítunk rá. Olyan ez mint egy időzített bomba. A gyökerei mélyen a tudatalattidban fészkelnek és csak egy adott ingerre várnak ahhoz hogy életre keljenek.

Az egyik ismerősöm egyszer megkérdezte, hogy miért van az, hogy mindig ugyanazt a típusú férfit vonzza be az életébe újra és újra. Ezután kapásból felsorolt öt tulajdonságot amit nagyon utál egy férfiban, majd a végén megállapította, hogy „minden férfi egyforma”. Ez a nő folyamatosan ezekre a negatívumokra fókuszált. Amikor találkozott egy férfival árgus szemekkel kereste ezeket a hibákat. Láss csodát csak olyan férfiakkal hozta össze a „sors” akik megfeleltek ezeknek a paramétereknek. Ez egy nagyon egyszerű és kivétel nélkül működő spirituális törvény: amire fókuszálsz az megerősödik. Ha csak ezt az egy dolgot megértjük képesek vagyunk gyökeresen megváltoztatni az életünket.

Kineziológiával és ÉFT-vel képesek vagyunk dolgozni a hiedelemrendszerünkön, azon, hogy mit hiszünk magunkról és a világról. A mélyére megyünk a dolgoknak és megnézzük azokat az érzelmi blokkokat amelyek megakadályoznak a továbblépésben. Megtaláljuk azt a múltbeli eseményt amely felelős a jelen problémádért és feloldjuk a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi töltést.

Amikor az ismerősöm megértette, hogy milyen erők mozgatják az életét, megtanult pár technikát alkalmazni, képes volt tudatosan felmérni a helyzetét, felismerte azokat a bizonyos félelmeket, hiedelmeket, amelyek eddig befolyásolták és apránként elkezdte feloldani ezeket. Felismerte, hogy ő úgy tökéletes ahogy van, hogy ő a felelős élete alakulásáért, a boldogságáért. Ahhoz, hogy ezt megértse egy kis útbaigazításra volt szüksége és pár technikára, eszközre amelyekkel tovább tudott lépni.

A következő lépés természetesen az volt hogy gyakorlatba ültesse amit tanult. Mivel tudta, hogy mi az amit nem szeret a férfiakban, most már könnyen meg tudta fogalmazni azt hogy mi az amit SZERETNE. Elkezdett megerősítő mondatokat megfogalmazni önmagának az élete minden területével kapcsolatban. Ezenkívül használtuk a kineziológiát, ÉFT-t hogy ráerősítsünk a folyamatra. Célokat tűzött ki magának, vizualizálta őket és életre hívta önmagában azokat az érzéseket, amelyek a céljai megvalósulását kísérnék. Más szóval életet adott nekik.

A vonzás törvény működik. Az Univerzum megadja neked amit szeretnél ha az energiád pozitív, játékos, örömteli és ha arra fókuszálsz amit SZERETNÉL. Ha használod ezt a teremtő erőt, visszakapod az életed felett az irányítást.

Ha használod a vonzás törvényét, pontosabban ha tudatosan használod és ezt netalán tán megtámogatod kineziológiával és ÉFT-vel, akkor csodás dolgokat hozhatsz létre az életedben.

A vonzás törvénye mindig működik, akár hiszed, akár nem, akár tudatosan alkalmazod akár nem. Akárcsak a gravitáció, ha kidobsz egy almát az ablakon le fog pottyanni függetlenül attól hogy elhiszed-e vagy sem.

Akkor hát mi az ami megakadályoz abban hogy a javadra fordítsd ezt az erőt?

Kategória: Ingyenes | A közvetlen link.