Tedd meg az első lépést

Ha élő szóval is szeretnéd hallani akkor kattints ide:

Klikkelj ide

Sok emberrel találkozom aki hallott a vonzás törvényéről és el is kezdte  használni a különböző eszközöket.

Mindenki kivétel nélkül szeretné jobbá tenni az életét. Szeretne valamit elérni az életben. Ha pedig nem sikerül megkapnod, elérned azt a valamit akkor egészen biztosan nem vagy igazán boldog. Tagadhatod ezt ugyan. Viccelődhetsz ezzel. Hazudhatsz magadnak és úgy tehetsz mintha nem lenne ez fontos számodra, de ettől még ugyanúgy akarod azt a valamit.

Ezzel a honlappal az a célom, hogy inspiráljalak téged, hogy megtanítsam neked, hogy milyen lépéseket kell megtenned, ahhoz, hogy bármit létrehozhass az életedben amit szeretnél.

Nem tapasztalhatod meg saját erődet azzal, ha pusztán csak olvasol és gyűjtögeted magadnak az információt, ha mások sikerélményeiről olvasgatsz. Ahhoz hogy a saját életed változzon Neked is meg kell mozdulnod. Filozófálgathatsz a lehetőségeidről, de addig amíg nem kezdesz el aktívan tenni is az ügyed érdekében, minden csak elmélkedés marad.

Az első lépés a legnehezebb. Egy autó is az indításkor fogyasztja a legtöbb üzemanyagot. Sokkal több energiára van szükség egy mozdulatlan tárgy mozgásba lendítéséhez, mint azt a tárgyat mozgásban tartani. A tanácsom az, hogy tégy valamit. Kezd el. Még ha rosszul sül el a dolog, akkor is jobb mint mozdulatlan maradni és tovább álmodozni és reménykedni, hogy a dolgok jobbra fordulnak.

Az is lehet, hogy már ezerszer hallottad azt a mondatot, hogy bármi lehetséges, bármit el tudsz érni az életben. És mégis ahogyan olvasod ezeket a szavakat egy gonosz kis belső hang a fejedben azt mondogatja neked, hogy „Az én esetem más. Én nem tudom megcsinálni.  Nem vagyok képes rá. Túl nehéz. Félek. Vajon mit fognak mások mondani? Mi van ha nem működik? Mi van ha tévedek?” Ez a kis hang az ami eddig megfosztott téged a saját életedtől, a legbelső vágyaidtól.  Ez igazából nem Te vagy. Még egyszer mondom nem Te vagy. Ez nem az igazi éned. Ez az Egód és a múltbeli kondicionálásod. Életed régi lemezeit hallgatod ilyenkor újra, újra és újra.

Hozz egy tudatos döntést hogy ezentúl új gondolatokat ültetsz el az elmédbe, új ötleteket és hiedelmeket. A kontroll a tiéd. Te választhatod meg azt amiben hiszel és mit gondolsz és mi az amit megteszel.

Egyetlen sikeres ember nem él a földön aki a puszta semmiből gazdagodott volna meg. Mindegyik megtette a megfelelő lépéseket. Ha most hirtelen arra gondoltál, hogy azért van rá példa hogy tisztességtelenül gazdagodott meg egyik vagy másik, akkor ez jelezheti neked, hogy egy komoly korlátozó hiedelmed lehet a háttérben a pénzzel kapcsolatban. Igen, vannak ilyen emberek, de mi ezekkel az emberekkel nem foglalkozunk. Lényegtelenek a Te életeddel kapcsolatban.

Nem elég, hogy akard, hogy valami történjen az életedben. Muszáj tenned is valamit. Konkrét lépéseket kell tenned az ügy érdekében.

Még azok is konkrét lépéseket tettek akik megnyerték a lottót. Megvették a lottó szelvényt.

Nem kell feltétlenül hatalmas, eget rengető lépésekre gondolni feltétlenül. Lehet, hogy adott esetben jelentéktelennek tűnik számodra az amit teszel, de a helyzet az, hogy már ez az aprócska tevékenység olyan energiákat lendít mozgásba, amelyek segítenek neked továbblépni. Ezekkel az apró lépésekkel is kezded a rezgésedet áthangolni arra amit szeretnél és a Vonzás Törvénye értelmében olyan dolgokat, tapasztalatokat, eseményeket, embereket, lehetőségeket fogsz bevonzani amelyek ezzel az új rezgéseddel összhangban vannak. Ilyen egyszerű.

A folyamat során azonban kulcsfontosságú, hogy ne legyünk türelmetlenek.  Olyan ez mint amikor vizet szivattyúzunk egy karos pumpával. Amikor elkezdtük a pumpának a karját nyomogatni, az első mozdulatoknál még nem történik semmi, aztán elkezd morajlani valami és ilyenkor mintha a pompa is megfeszülne, mintha egy kicsit nehezebb lenne lenyomni, de ha tovább nyomjuk a kart, egyszer csak bőségesen kiáramlik rajta a víz. Így működik ez a mi életünkben is. Nem szabad feladni, mert a kezdeti sikertelenség nem jelent kudarcot, pusztán csak azt, hogy úton vagyunk a célunk felé. Kudarcról akkor beszélhetünk ha feladjuk. Ha eleresztjük annak a vízpumpának a karját.

Ha nem teszel semmit, akkor a reményeid fogságában csücsülsz. Lehet hogy most valami furát mondok, de a reménykedés bebetonozza a szenvedést. A remény az amikor azt várjuk hogy valami rajtunk kívül álló erő beavatkozzon az életünkbe és megváltoztassa azt. Ez az örök reménykedés az ami megakadályoz abban hogy tudatosan kézbe vegyük az irányítást, hogy vállaljuk a felelősséget.

Elengedni a reményt első nekifutásra nehéz lehet, de az igazság az, hogy nem valószínű hogy bárki is rajtunk kívül segíteni fog átalakítani az életünket. Első ránézésre nehéz ezt elfogadni, de ha egyszer elfogadtuk valami érdekes dolog fog történni. Felszabadít. Már nem kell várnunk valakire aki egyébként sem fog megérkezni. Egy fantasztikus dinamikus fordulat következi be az élethez való hozzáállásodban. Visszakapod ilyenkor a választás lehetőségét és visszakapod a hatalmat az életed felett.

A kineziológia és ÉFT segít ebben az átalakulásban. Segít újraindítani azokat az energiaáramlásokat amelyek eddig visszahúztak, segít meglátni azt amit eddig nem láttál, segít kipucolni a hiedelmerendszeredet, a régi blokkokat és egy új lökést és erőt ad célod megvalósításához.

Kategória: Ingyenes | A közvetlen link.