Mi az ÉFT?

Mi az ÉFTAz ÉFT – Érzelmi Felszabadulás Technika – egy olyan módszer, amelyet a testünkben megjelenő negatív érzelmi töltések felszabadítására dolgoztak ki.

Emlékezz vissza, amikor utoljára boldog voltál és egzaltált, amikor úgy érezted, hogy kirobbanó formában vagy, amikor úgy érezted motivált vagy és lelkes. Ez egy jó példa a testedben jelentkező pozitív érzelmi töltetre.

Most emlékezz vissza egy olyan állapotra, amikor rettegtél valamitől, mondjuk éjszaka egy sötét, kivilágítatlan parkon haladtál keresztül, és lépteket hallottál a hátad mögött közeledni. Emlékszel mennyire vert a szíved, akadozott a lélegzeted és esetleg izzadt a tenyered? Ez egy példa a negatív érzelmi töltésre. Ezt az élményt a tested-elméd eltárolta és adott esetben újraaktiválja.

Az ÉFT-vel képesek vagyunk kitörölni ezt a negatív érzelmi töltést teljesen és véglegesen.

Az ÉFT legfontosabb felfedezése a következő állítás:

„Minden negatív érzelem oka valamilyen zavar, vagy szakadás a szervezet energiarendszerében.”

Az ÉFT rendkívül egyszerű, könnyen megtanulható és könnyen alkalmazható. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy miközben ráhangolódsz az adott problémára az ujjaiddal kopogtatnod kell bizonyos akupunktúrás pontokat. Ezzel a művelettel egy aprócska hullámot gerjesztesz, amely végigszalad az adott meridiánon és kiüti onnan azt a bizonyos blokkot, amely az adott negatív érzelemért felelős. Természetesen az adott problémához kapcsolódó emlék megmarad, csak a hozzá kapcsolódó érzelmi töltettől szabadulsz meg. A technikát érzelmi akupunktúrának is szokták nevezni.

Miért kell megszabadulnunk a negatív érzelmi töltetektől?

Mára már nem titok, hogy fizikai fájdalmaink és betegségeink nagyon nyilvánvalóan kapcsolódnak az érzelmeinkhez.

„A legtöbb fizikai fájdalmat és betegséget megoldatlan negatív érzelmeink okozzák.”

…. ezért kell megszabadulnunk, semlegesítenünk a negatív érzelmi tölteteket.

Az ÉFT-vel gyakorlatilag a szabadságunkat, függetlenségünket nyerjük vissza, hiszen képesek leszünk újra félelem, fájdalom nélkül élni, megszabadulnunk az önbizalomhiánytól a különböző szenvedésektől.

Az ÉFT alkalmazási területe szinte végtelen, hiszen mi emberek érzelmi lények vagyunk. Mindig minden az érzelmeinkről szól. Az érzelmeink vezérelnek, az érzelmeink szerint hozzuk meg a döntéseinket, létesítünk kapcsolatokat, éljük az életünk minden pillanatát. Ezért hát aki megtanulja használni az ÉFT-t óriási szolgálatot tesz önmagának.

Hogyan segít az ÉFT függetlenséged elérésében?
Ha többet szeretnél olvasni a technikáról akkor töltsd le a kézikönyvet:

ÉFT a Főnix kuckóban

A bejegyzés kategóriája: ÉFT
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.