Kineziológiai oldás árai

Kineziologus árak.Üdvözöllek! Ha ezt az oldalt olvasod, akkor már biztosan kacérkodsz a gondolattal, hogy jó lenne kezdeni valamit a problémáddal és bizonyára feltetted magadnak a kérdést, hogy vajon alkalmas-e a kineziológiai oldás erre.

Az eddigi tapasztalatom azt mutatja, hogy az emberek általában két kategóriába sorolhatók. Vannak olyanok, akik még nem sokat hallottak a kineziológiáról vagy ÉFT-ről, de ki szeretnék próbálni, adni szeretnének maguknak egy esélyt. A második kategóriába azok tartoznak, akik pontosan tudják, mit akarnak, ismerik a kineziológia, ÉFT lehetőségeit és hoztak egy olyan döntést, hogy igenis megoldják azt a bizonyos problémát, amivel jelenleg küszködnek és elkötelezetten vágnak neki a munkának.

Olyan módon próbáltam összeállítani a szolgáltatásaim árát, hogy bármely kategóriába is tartozol, megtaláld a neked megfelelőt.

Egy kineziológiai oldás ára 10 000 Ft / alkalom.

Van egy nagyon fontos dolog, amit szeretném, ha tudnál és megértenél. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy probléma oldásához általában 3 alkalom szükséges. Ezt azonban előre nem tudom neked megmondani, hiszen az oldás végén tesztelem le az izmodon, hogy az adott problémával kapcsolatban szüksége van-e további oldásra. Az oldások között általában 2-3 hét szokott eltelni. Erre azért van szükség, hogy a tested-elméd fel tudja dolgozni, és be tudja építeni azokat az információkat, korrekciókat, amelyet az oldáson kapott. Összegezve, ez azt jelenti, hogy egy problémán kb. 2 hónapot dolgozol tudatos és tudatalatti szinten egyaránt.

Ha te a második kategóriába tartozol és tudod, hogy végigcsinálod, elkötelezett vagy és szíved, lelked beleadod, akkor a következő csomagokból válogathatsz, amelyek nagyon sok kedvezményt tartalmaznak.

Csomagok:

Ha kérdésed van a csomagokkal kapcsolatosan, akkor klikkelj ide és kérdezz bátran. A kérdések és a válaszok nem jelennek meg a honlapon, hanem email-ben fogok rá válaszolni.

Jó böngészést!