Kineziológia és Bodytalk oldás árak

A Bodytalk és Kineziológia módszereket használom az érzelmi stresszek, blokkok oldására. Mindkét módszerről olvashatsz a honlapomon. Mielőtt eljönnél hozzám érdemes kitöltened ezt a Kérdőívet, amit visszaküldhetsz nekem online vagy átadhatod személyesen. Ha nincs nyomtatód, akkor pár perc alatt nálam is megoldható a kitöltése, az oldás előtt.

Az oldáshoz öltözz kényelmesen, nem szükséges semmilyen előkészület, bár jó ötlet lehet, ha olvasgatsz a honlapon. Mindegyik oldás fontos fókuszpontja a tudatosodásod facilitálása a tünetek, a problémád gyökerével kapcsolatosan. Az oldás során nem diagnosztizálok semmilyen formában és nem írok fel vagy nem írok elő semmit.

Bodytalk oldás: 45-60 perc.

Kineziológia oldás 60-70 perc.

 

Van egy nagyon fontos dolog, amit szeretném, ha tudnál és megértenél. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egy probléma oldásához általában 3 alkalom szükséges, mégis mindenki egyedi. Ez nem egy egzakt tudomány,  előre nem tudom neked megmondani hány oldásra lesz szükséged. Az oldás végén tesztelem le az izmodon, hogy az adott problémával kapcsolatban szüksége van-e további oldásra. Az oldások között általában 2-3 hét szokott eltelni. Erre azért van szükség, hogy a tested-elméd fel tudja dolgozni, és be tudja építeni azokat az információkat, korrekciókat, amelyet az oldáson kapott. Összegezve, ez azt jelenti, hogy egy problémán kb. 2 hónapot dolgozol tudatos és tudatalatti szinten egyaránt. Természetesen az is előfordul hogy egy alkalom megoldja a problémát. Ettől a lehetőségtől sem szabad elzárkózni, csak azért mert valaki azt mondta hogy ez lehetetlen. Ebben az esetben ha egy nagyobb csomagot vettél meg, természetesen visszafizetem a különbséget vagy felhasználhatod a fennmaradó oldásokat egy másik problémára fókuszálva.

A szolgáltatásaim jelentős része angol nyelven is elérhető, személyesen vagy online. The majority of my services are available in English as well, in person (Budapest / Hungary) or online.

Check this>>>English description