Tapasztalatok, Referenciák, vélemények

„Amióta Melindához járok észrevehetően javult a közérzetem, az is sokat változott, hogy hogyan állok hozzá a dolgokhoz. Munkahelyi problémáim, amivel sokat dolgoztunk, megoldódtak, és én is jobban rálátok a helyzetekre és a kiváltó okokra. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez még csak a kezdet, de azt tudom, hogy Melindával szeretnék végig menni az úton. Nem csak az oldás fontos a számomra, hanem a beszélgetéseink is, amelyek szintén hozzájárultak sok fontos felismeréshez az életemben.” (R.A)

„Közel másfél éve járok kineziológiai oldásokra Melindához, stresszoldás, személyiségfejlesztés és a tudatalattim feltérképezése céljából .Az első perctől éreztem, hogy a legjobb szakembert sikerült megtalálnom.

Minden oldás után, lassan de biztosan érzem, hogyan szabadulok fel a tudatalatti gátak alól, amikről sok esetben nem tudtam, és megfogalmazni sem voltam képes.

A stresszoldó technikák elsajátítása, a Bach virágcseppekkel való harmonizálás, a jobb és bal agyfélteke összehangolása, a fül rövidzárlatomra való rávilágítás, továbbá a tudatalattim folyamatos „tisztogatása”, az előző generációk által átörökített blokkok alól is, plusz a szív körüli blokkok és félelmek feloldása után ma már látom, kiegyensúlyozottabb, tudatosabb személyiség lettem, tisztábban átlátom a családi kapcsolataimat, a saját működésemet és helyemet a világban. Megtanultam, mit is jelent a vonzás törvénye, a gondolat ereje, a rezgésszint emelése, a szívmágnes fogalma, és azt is, hogy olyan teremtő erőkkel rendelkezem, amelyekről fogalmam sem volt. Konkrétan fény derült Melinda segítségével arra a döbbenetes tényre is, hogy több különféle életkorban ért olyan trauma, ami a mai napig is éreztette sejtszinten a hatását.

Mindenkinek jó szívvel tudom Őt ajánlani, mivel egyrészt remekül ért az emberekhez, és az öngyógyító folyamatok beindításához, másrészt, mert nekem olyan személyiséggé segített és segít fejlődni, a mai napig, melyre mindig is vágytam”. (H.A.)

„Frissebbnek energikusabbnak érzem magam az oldások után, sokkal jobb utána a hangulatom, fizikai tüneteim is elmúltak,közelebb kerültem a céljaimhoz, könnyebben oldom meg a problémáimat, kreatívabb vagyok utána, a stressz szintem jelentősen csökkent.” (G.K)

„Minden oldás fontos volt nekem, de például az egyik legszembetűnőbb változás, hogy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, pozitívabban állok az élethez és valahogy úgy érzem, kezdem visszanyerni a ragyogásomat. Ez lehet, hogy túl nyálas, de így érzem.” (F.E)

„Mielőtt rátaláltam Melindára, mélypontra került az életem. Az évek alatt magam előtt görgetett problémák, a különböző terhek, melyeket magammal hordoztam, felülkerekedtek rajtam. Felismertem, segítségre van szükségem. Már az első kezelés után éreztem a változást. Rendszeresen kaptam otthoni feladatokat, illetve a kezelést kiegészítettük BACH-cseppekkel. Rövid idő elteltével látványos lett az eredmény, kívül belül érzékelhető volt a változás, és nem csak számomra, környezetem számára is. Még a csontkovácsom is megjegyezte, hogy sokkal könnyebb dolga van velem. Elmúlt a búskomorság és nyitottá váltam. Köszönöm Melinda :)” (K.M.)