Milyen gyakran alkalmazzam a teremtő gyakorlatokat, a kreatív vizualizációt?

Gyakran szegezik nekem ezt a kérdést. A véleményem és a tapasztalatom ezzel kapcsolatban a következő: Elméletileg elég lenne egyetlen egyszer vizualizálni, egyetlen egyszer kérni valamit, az univerzális törvények értelmében az meg is valósulna. Ennek azonban az a feltétele, hogy abban a pillanatban amikor kérünk a rezgésszintünk optimális és elhisszük hogy az a valami megvalósul. Az esetek többségében ez nem így van. A rezgésszintünk rendszerint alacsony és komoly kételyek is keringenek az elménkben.

A cél az, hogy kérj, majd engedd el és tudd hogy az Univerzum tudja mire van szükséged. Pusztán annyit kell tenned hogy félreállsz az útból és hagyod megtörténni a dolgokat, eseményeket.

A hited azonban az esetek többségében nem 100%-os. Ezért kell megismételni a folyamatot, mindaddig amíg azzá válik. Jómagam a napi rendszerességgel elvégzett gyakorlatokban hiszek, nem azért mert az Univerzum nem képes megjegyezni mire van szükséged, hanem azért mert segít hited erősítésében. Írd le minden áldott nap a legfontosabb céljaidat. Ez segít neked összerendezni a mindennapi tevékenységedet ezekkel a célokkal, emlékeztet arra ami fontos neked az életben és bármikor felteheted a kérdést hogy egy adott tevékenyég összhangban áll-e a célommal. Ha nem akkor megteheted a szükséges korrekciókat.

Amikor hited eléri a 100%-ot, álmaid megvalósulnak.

Egy másik gyakori kérdés: Ahhoz hogy másvalamit is kérjek, meg kell várnom, amíg az első célom megvalósul?

A válasz egyszerű: Nem. A helyzet az, hogy ha akarnál sem tudnál ilyet csinálni, mivel minden ember folyamatosan teremt. Nem tudjuk megállítani a teremtő folyamatot. Azt mondják hogy naponta kb 12000 – 65000 gondolatunk vannak, amelyeken keresztül a teremtés folyik. A mi feladatunk pusztán csak annyi, hogy legyünk minél inkább tudatában a gondolataink minőségének, ahhoz hogy tudatosan irányítani tudjuk az életünket.

A teremtés kulcsa tehát, hogy fogalmazd meg a vágyaidat szívvel lélekkel és kövesd figyelemmel hited alakulását. Amikor a bizonyosság benned egyenlő azzal a tudattal hogy holnap reggel ismét felkel a nap, akkor már nem szükséges végezned a napi gyakorlatokat.

Addig is vesd el álmaid magvacskáit. Az univerzum azt fogja leghamarabb életre hívni amivel a leginkább összhangban vagy. Figyelj oda azokra a dolgokra amelyek villámsebesen megvalósulnak, erőfeszítés nélkül. Tanulj ezekből és engedd hogy emlékeztessenek arra hogy milyen hatalmas teremtő erő áll rendelkezésedre.