Mit is lehet teremteni?

A vonzás törvénye és annak tudatos működtetése nem pusztán új autóról, ékszerekről, ruhákról szól. Inkább azt mondanám, hogy általa képes vagy egy új életet teremteni magadnak. Egyesek esetleg boldog párkapcsolatot, egészséget, fittebb, hajlékonyabb testet szeretnének. Mások talán sikeres karrier, szakmai sikerek után vágynak. Vannak olyanok akik spirituális fejlődést célozzák meg. Természetesen lehetséges minden további nélkül az autó, ékszer, szép ruhák bevonzása is amikor erre van szükségünk.

Nincs olyan hogy jó vagy rossz, nincsenek határok. Ha képes vagy elképzelni, a tiéd lehet. Kérhetsz jobb szomszédot,  spirituális fejlődést, egészséget. Kérhetsz apró dolgokat, de gondolkodhatsz nagyban is. Nincsenek korlátok. Korlátokat csak te szabhatsz magadnak tudatos vagy tudatalatti szinten.

Nos, azt kívánom neked hogy gondolkodj nagyban! Használd ki a vonzás törvénye adta lehetőségeket.

Be kell vallanom hogy a fenti kijelentéseimmel nem mindenki ért egyet. Vannak olyan elképzelések amelyek szerint igenis vannak korlátok teremtésünk folyamatában. Én nem értek ezzel százszázalékosan egyet. Egyesek szerint a karma, a sors közbeszólhat. Ha például az a sorsunk hogy megtapasztaljuk a szegénységet, akkor állítólag ez ellen semmit sem tehetünk. Én nem értek ezzel egyet, bár jómagam is hiszem hogy azért inkarnálódunk hogy tanuljunk, tapasztalatokat szerezzünk és hogy nem véletlenül születtünk oda ahova születtünk, de miután megtanultuk amire esetleg szükségünk volt, a csillagos ég a korlát. Annak aki ismeri a Bibliát ez nem újdonság. Csak arra a „mustármagnyi hitre” lenne szükségünk… és a vonzás törvénye teljes erejével saját érdekeink szerint működne.

Válogasd meg a gondolataidat és azt hogy miben hiszel, mert mindent ezek szerint fogsz megtapasztalni.

Sokszor felvetődik a kérdés hogy képesek vagyunk-e olyasmit teremteni amihez szükség van egy másik ember hozzájárulására. Például munkahelyi előreléptetés, fizetésemelés, párkapcsolat esetében. Képesek vagyunk-e befolyásolni a főnökünket vagy azt a másik személyt hogy teljesüljön  a kívánságunk?

Az én véleményem a következő:

 1. Mindenkinek szabad akarata van.
 2. Nem tudunk egy másik ember számára vagy helyett teremteni
 3. Egészen biztosan hatással vagyunk a körülöttünk lévőkre.

Ez azt jelenti hogy nem kényszeríthetünk senkit arra hogy megtegyen olyasmit amit nem akar, de energetikailag kétségtelenül hatással lehetünk rá.

Az ilyen fajta kérdésekkel kapcsolatosan inkább a következőkre szeretném felhívni a figyelmet: Próbálj behatolni vágyad legmélyére. Kérdezd meg magadtól hogy miért szeretnéd elérni, megkapni azt a valamit? Tapasztalni fogod hogy a feltett kérdésre a válasz mindig egy érzéssel lesz kapcsolatos. Amikor felismered hogy valójában mi is az amire vágysz, akkor egy óriási segédeszköz lesz a kezedbe. Elég ha csak azt az érzést helyezed fókuszod középpontjába. Amint erre az igazi vágyadra fókuszálsz, felszabadítod saját magad állította korlátaidat.

Igazi vágyad (az az érzés) eléréséhez mindig több út vezet mint gondolnád. Amikor szemellenzőt viselsz, vagyis a problémádra csak egyetlen megoldást látsz (mondjuk előléptetés a munkahelyen vagy párkapcsolat azzal a bizonyos személlyel stb.) komoly korlátokat állítasz az Univerzum elé. A vonzás törvénye mindig működik, de csak azt képes leszállítani neked amire nyitott vagy, amire rezonálsz.

Nyitsd fel és ismerd meg igazi vágyadat.

Amikor nem tudod mit szeretnél

Az emberek néha nem tudják hogy is kezdhetnék  el ezt az egész tudatos teremtés folyamatot. Nem tudják mit akarnak.

Ha nálad is ez a probléma két lehetőséged is van.

 1. Figyeld meg mi az amit nem szeretnél és válaszd annak ellentétét.
 2. Az első kívánságod lehetne az hogy megtudd mire van szükséged, mit szeretnél elérni (használhatod például azt a megerősítést hogy „tudni akarom mit akarok”)

Ezenkívül a tudatos teremtés folyamatában vedd figyelembe életed minden területét:

 1. Mentális
 2. Fizikális
 3. Érzelmi
 4. Pénzügyi
 5. Spirituális
 6. Kapcsolatok
 7. Szórakozás

Ne feledd, körülményeidet gondolataid, érzéseid irányítják! A vonzás törvénye azt adja neked amivel energetikailag összhangban vagy!