Fogyókúra hasztalanul?

fogyókúra, diéta, kineziológia, kineziológusHa már kimerítetted a fogyókúra eszköztáradat és semmi sem használt,itt az ideje, hogy nézz egy kicsit a dolgok mélyére!

Legalább annyi diétás recept, fogyókúra van, mint egyéb ételrecept. Mégis az embereknek mindig problémájuk van a testsúlyukkal. Számtalan fogyókúra és diéta van a repertoárjukban mégis a siker elmarad. Néhány héttel később már egy újabb fogyókúra, diéta van a soron, mert az eredménnyel nem voltak megelégedve.

Miért? Miért olyan nehéz lefogyni? Miért lesznek az emberek már az evés látványától is kövérek? Mert a túlsúly oka mindig a kevés energiapotenciál és a különböző lelki terhek.
A test a zsír segítségével óvja önmagát.

Minél kevesebb energiapotenciál
áll rendelkezésünkre, a mindennapi dolgok annál könnyebben túllépik terhelhetőségi szintünket. Túl sok minden kerül a közelünkbe és többé nem tudjuk elhatárolni magunkat. Testünk tartós stresszben van.

A túlélés érdekében a test elkezdi növelni a pocakot. Képletesen szólva a pocakunkkal mindent egy kicsit távolabb tolunk magunktól. Olyan messzire, hogy ez a stressz többé ne zavarjon. Ha a fogyókúra, diéta hatására netán lefogyunk, hasunk kisebb lesz és a stressz újra közelebb kerül hozzánk. Ezen a ponton szakítják meg a legtöbben a diétát, vagy a diéta befejezését követően gyorsan visszahízzák a leadott kilókat.

Fogyókúra kineziológiával

Önmagában nem elég a vágyakozás a kisebb has után. Könnyebben és tartósabban működik a fogyás, ha a testünk energiapotenciálját felépítjük.
Konfrontációképesek leszünk, stresszmentesen oldjuk meg feladatainkat, és egy napon nem lesz szükségünk arra, hogy hasunkat védőpajzsként használjuk. És elkezdődik a fogyás. A fogyásnak ez a formája egészséges, nem jelent emocionálisan semmilyen nehézséget és idővel a test is hozzászokik az ideális súlyhoz.

A kineziológia segít megtalálni a súlyproblémák helyes megoldását. A túlsúly a kevés energia kifejeződése. Ha ezt kiegyenlítjük, a súlycsökkenésre való törekvésünk eredményes lesz.

Hogyan tud segíteni a kineziológus?

A kineziológus kiteszteli a súlyfelesleg lelki hátterét és feloldja a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi stresszt valamint különböző energetikai és egyéb korrekciókkal helyreállítja az egyensúlyt.
Ha ez megtörtént a kineziológus kitesztelheti a neked megfelelő fogyókúrát, amely nem veszi el az energiádat hanem megerősít.

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33

Gyógyítás alternatív gyógymódokkal

A bejegyzés kategóriája: Testsúlyban, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.