Gyógyítsd meg a párkapcsolatod

Bármely probléma megközelítésében a következő alapfeltevésekből szoktam kiindulni:

1.Az élet nem véletlenszerű
2.Gondolataink teremtik valóságunkat. A valóság a tudatunk megnyilvánulása. Világunk a meggyőződéseinket tükrözi
3.A lélek szintjén pontosan azt kapjuk, amire életünkben a spirituális fejlődésünkhöz szükségünk van.
4. Kapcsolataink útján fejlődünk és tanulunk. Kapcsolataink útján gyógyulunk. Szükségünk van a többi emberre, hogy tükrözzék téveszméinket és kivetítéseinket, s hogy gyógyulásunk érdekében segítsenek a tudatunkba emelni az elfojtott haragot.
5. A rezonancia törvénye révén olyan embereket vonzzunk magunkhoz, akikben visszhangra találnak a problémáink, hogy meggyógyíthassuk őket.

Egy párkapcsolat sikerességében nagyon sok tényező játszik szerepet. A sok közül viszont kiemelnék egy nagyon fontosat, talán a legfontosabbat: szemléletünket. Amikor egy párkapcsolat hullámvölgybe kerül, az esetek többségében a szemléletünk a felelős érte, az a mód ahogy egy bizonyos helyzetre tekintünk, ahogy egy bizonyos helyzetet értelmezünk. Ez gyakorlatilag az élet bármely területére igaz, de maradjunk most meg a párkapcsolatnál.

Figyeld meg hogyan nézel a partneredre, hogyan nézel a kapcsolatotokra. Ha az ember valamit lehetetlennek ítél meg, akkor az egészen biztosan úgy is lesz. Lehetetlen. Legalábbis az ő esetében. “Ha valamiről azt gondolod, hogy meg tudod csinálni igazad van, ha azt gondolod nem tudod megcsinálni akkor is igazad van“. Ha azt gondolod párkapcsolatod menthetetlen igazad van, ha azt gondolod, hogy párkapcsolatod menthető, akkor is igazad van.

Párkapcsolatunkban konfliktusaink leggyakrabban abból erednek, hogy feltételezzük, hogy tudjuk a partnerünk mire is gondol, miért teszi azt amit tesz, miért mondja azt amit mond. Mindig a saját hitrendszerünkön keresztül dolgozzuk fel a látottakat, hallottakat. Ha a partnered későn jön haza vagy túl elfoglalt te úgy érzékelheted, hogy lusta, érzéketlen, érdektelen, önző. Figyeld csak meg! Nem a körülmények, a viselkedése okoz fájdalmat neked, hanem a körülmények, a viselkedésének az ÉRTELMEZÉSE az ami kellemetlen érzéseket okoz.

A helyzet az, hogy mi emberek már csak ilyenek vagyunk. Csak és kizárólag saját hitrendszerünkön keresztül tudjuk értelmezni a világot.

Mi tehetünk párkapcsolatunk javítása érdekében?

1.Első sorban tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan értelmezhetném ezt a szituációt másként? Végy számításba 2-3 lehetséges választ. Próbálj találni pozitív vagy legalábbis semleges válaszokat.

2. Képzeld magad a partnered helyében. Próbálj ránézni a helyzetre az ő szemszögéből is.

Elképesztő eredményeket tud hozni, ha megtanuljuk irányítani a szemléletünket. Ha elkezded tudatosan megfigyelni azt ahogyan értelmezed a helyzeteket, ahogyan feldogozod a helyzeteket óriási pozitív energiákat hozol mozgásba és párkapcsolatod rövid időn belül javulni fog.

Ha egy kissé metafizikai szemszögből közelítjük meg a párkapcsolatod problematikáját, értened kell, hogy a partnereddel nem véletlenül vagytok együtt. A rezonancia törvénye révén vonzottad magadhoz. Ha problémátok van feltétlenül igyekezned kell megoldani azt, mert a menekülés nem segít. A következő partnerkapcsolatodban egészen biztosan hasonló problémába ütközöl.

A kineziológia oldással lehetőséged nyílik a sebek gyógyítására, a hitrendszered átformálására. Felismerheted, hogy miért vonzottad be az életedbe ezt a párkapcsolatot és eszközöket kapsz a gyógyuláshoz. Az oldás során érdekes felfedezésekben lehet részed.

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33

A bejegyzés kategóriája: Partnerkapcsolatban, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.