Amikor senki nem szeret

Nem szeretnekPár hónapja egy nő, Juli,  jött oldásra azzal a problémával, hogy őt senki sem szereti, beleértve a férjét és gyerekeit. Amikor megkérdeztem, hogy hogy lehet, hogy férjhez ment egy férfihoz, aki nem szereti, akkor azt válaszolta, hogy „az elején mindenki szeret, de aztán valahogy kiábrándulnak belőlem.” A férje kint várakozott az előtérben, ezért megkértem, hogy jöjjön be egy pillanatra, egy kísérlet erejéig. Megkértem a férjet, hogy mondja azt a feleségének, hogy szereti. Eközben én izomteszteltem a nőt. A férj mondatára a nő izma elgyengült – ami azt jelzi, hogy stresszként élte meg a férjének ezt a kijelentését. Most arra kértem a férjet, hogy csak nézzen rá szeretettel, anélkül, hogy bármit is mondana. A nő izma ismét elgyengült. Most arra kértem a férjet, hogy mondja azt, hogy nem szereti. A nő izma erős izomjelzést mutatott, ami azt jelenti, hogy a tudatalattija elfogadta ezt, nem jelzett ellenállást. Most arra kértem a férjet, hogy nézzen rá mérgesen, haragosan. Az izom ezt is elfogadta. Mindez azt jelezte, hogy a nő fordítva volt bekötve érzelmileg, a szeretettel kapcsolatban.

Az oldás folyamán kiderült, hogy 3 éves volt, amikor megszületett a testvére. Úgy érezte, hogy minden figyelem a picire összpontosul. Úgy gondolta, hogy az édesapja őt már nem szereti. Visszahúzódó lett, nem akart már az édesapjával játszani, amit az édesapa elutasításként élt meg és még többet foglalkozott a kisebbik gyerekkel. Juliban rengeteg elfojtott keserűség, neheztelés, alacsony önértékelés gyülemlett fel.

Az oldás folyamán segítettem Julinak megbocsátani testvérének és édesapjának. Ezek után helyreállt az izomválasza. Ez jelentősen befolyásolta a házasságát és az egész életét. Nőtt az önbizalma és az önérvényesítő képessége.

Mindaz, amit teszel, érzel és gondolsz összhangban van az önképeddel. Aszerint éled az életed, ahogyan kondicionálva vagy, akár tetszik, akár nem. Ha sikertelenség vagy áldozatiság van beléd kódolva, akkor aszerint fogod élni az életed. Szabotálni fogod a sikereidet, az életedet.

Meg kell értened, hogy biológiai adó-vevők vagy. A morfogenetikus meződ aszerint rezeg, olyan valóságokra csatlakozik, amilyen a rezgése. A mező rezgését, pedig a benne levő információ adja, vagyis mindaz, amivel életed során kondicionáltak, programoztak téged.

Természetesen semmi sem véletlen. Nem gondolom, hogy véletlenül csöppentél ebbe az életbe. Dolgod van ezzel az élettel, azokkal a problémákkal, amelyekkel mindennap találkozol. Az a feladatod, hogy megéld, majd megold azokat a bizonyos élethelyzeteket. A te felelősséged.

Az oldás segít téged ebben a folyamatban. Nem nélkülözhetetlen, de felgyorsíthatja a fejlődési folyamatokat.

Kategória: Partnerkapcsolatban Címke: , , . Link: permalink.