Segíthet a kineziológus kapcsolataid javításában?

konfliktusok oldása kineziológus segítségévelAmikor bekerülünk egy közösségbe, minden bizonnyal részei vagy tanúi lehetünk konfliktusoknak. Ezeket nem kerülhetjük el. Gyakran komoly problémát és fejtörést jelent egy-egy ilyen konfliktus kezelése, főleg ha bennünket is érint. Ilyenkor elképzelésünk sincs miért pont velünk történik ez, miért nem vagyunk képesek „normálisan” viszonyulni a többiekhez vagy a többiek miért nem viszonyulnak „normálisan” hozzánk és sajnos nem látjuk a kiutat ebből a szorongató, kellemetlen, idegőrlő helyzetből.

Megoldás mégiscsak van a problémánkra de ez nem a menekülés. A probléma megoldásához elsősorban magunkba kell néznünk. Az emberek a társas kapcsolataikban nem logikus lények. Mindenkit az érzelmei, érzései, előítéletei, hiedelmei hajt. A megoldás kulcsát is itt kell keresnünk. A mélyen rögzült hiedelmeink rejtik a megoldás kulcsát. Ki kell derítenünk, hogy mi zajlik bennünk ami ilyen konfliktusokat gerjeszt a környezetünkben.

Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy nem te vagy a probléma okozója, de te lehetsz az aki megoldja az adott problémát.

Miben segíthet a kineziológus?

A kineziológus ebben segít. A kineziológus segít feltérképezni és feloldani azokat blokkokat, amelyek miatt képtelen vagy felismerni a megoldást. A blokkolt energiák érzelmi, fizikai és spirituális problémákat képesek okozni, ezért rendkívül bölcs dolog ezektől megszabadulni. Természetesen az emberben az élete folyamán rengeteg ilyen blokk alakul ki, főleg akkor ha nem tudatosan éli a mindennapjait de a kineziológus segít kinyomozni azt, amelynek feloldása enyhülést hoz és a megoldás irányába mozdítja az adott helyzetet.

Mondok egy példát. Ha valami miatt kevés az önbizalmad, akkor egészen biztos, hogy előbb vagy utóbb a kapcsolataidban visszatükröződik. Ha felismered a problémát és elkezdesz dolgozni a kineziológussal, akkor hamarosan észreveszed, hogy a környezetedből is pozitív visszajelzéseket kapsz. Azt szoktam mondani, hogy az emberek képesek szerepeket játszani, képesek megjátszani magukat, de a helyzet az, hogy az általuk kibocsájtott rezgéseket nem tudják befolyásolni. A környezetük tudatalatti szinten érzékeli ezeket a finomenergiákat és ezeknek megfelelően reagál.

Hogyan segít a kineziológus?

A kineziológus utat nyit a pozitív energiák áramlásának. Ez segít neked kapcsolatot teremteni az eddig esetleg elfojtott érzéseiddel. Rájössz esetleg arra, hogy hogyan akadályoztak ezek az eddigi kapcsolataidban. A kineziológus a stresszoldással segít neked abban, hogy pozitív hozzáállásod legyen a problémádhoz, aminek eredményeképpen másként kezdesz el gondolkodni, érezni és viselkedni. Ha megváltozik a kisugárzásod, megváltoznak a kapcsolataid. Az emberek másként kezdenek el reagálni a jelenlétedre.

A kineziológus célja, hogy megmutassa az utat, hogy segítsen kikerülni a labirintusból, hogy segítsen a másokkal való kapcsolatod átformálásában. A kineziológus segíthet az identitásod alakításában.

A kineziológus segíthet egy pozitív életszemlélet kialakításában is. Feltöltődsz energiával és a negativitásod lassan elenyészik. Amikor jobban megérted az életed és a körülötted lévőket, sokkal több pozitív energiát vonzol magadhoz és kevesebb negativitásnak adsz helyet.

A kineziológus lehetőséget ad arra, hogy változtass az életeden, hogy egy pozitív kisugárzású emberré válj. Bármilyen célodat megvalósíthatod és másoknak is segíthetsz céljaik megvalósításában.

Minden a te elhatározásodon és elkötelezettségeden múlik. A kineziológus sokat tud segíteni, de az utat neked kell megtenned. A kineziológus nem egy varázsló, bár gyakran úgy tűnhet, hogy varázsol, hanem egy olyan szakember, aki segít neked megtenni az utat és megmutatja az ajtót amelyen be kell lépned.

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33

Gyógyítás alternatív gyógymódokkal


A bejegyzés kategóriája: Partnerkapcsolatban, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.