Változtass pénzügyeiden

pénz, kineziológus

Te is a “Loch Ness-i szörny” betegségben szenvedsz? Folyton a “sok pénz”-ről sikerről hallasz, de neked sosem jut belőle?

Van elég pénzed, hogy kifizesd a számláidat és maradjon is pénzed bőséggel?

Sajnos a legtöbb embernek a válasza erre, hogy Nincs.

Mindig lépéshátrányban vagy, próbálod valahogyan utolérni magad. Mi húzódik e mögött a jelenség mögött? Vagy úgy gondolod, hogy ez a mások hibája? Úgy gondolod, hogy körülményeid rabja vagy? Úgy gondolod, hogy a megoldásért nem te vagy a felelős?

Ki a felelős a pénzügyeimért?

“Naná, hogy nem én!”,már hallom is ahogy mondod. “Nem vagyok a saját ellenségem”.  Ha hajlandó vagy felelősséget vállalni önmagadért, ha megérted, hogy kizárólag te vagy felelős az élményeidért, hogy Te vagy az, aki a végtelen lehetőségek tárházából választasz, akkor inspirálónak fogod találni az alábbiakat:
Az egyetlen és alapvető oka annak, hogy pénz szűkében vagy az, hogy belső ellenállásod van a pénzzel kapcsolatban. Ez elsőre lehet, hogy abszurdnak tűnik, hiszen te minden tőled telhetőt megteszel, keményen éjt nappallá téve dolgozol. Akkor mégis mi a probléma? A tudatalattidban a pénzt fájdalommal kapcsolod össze.

Általában ez a fájdalom 3 formában jelentkezik:

1. Általában a szüleid pénzügyi programja fut az elmédben.
2. Utálod a munkád. Más szóval a jövedelemforrásod fájdalmat okoz.
3. A múltban megszégyenültél, azért mert nem volt elég pénzed, amikor szükséged lett volna rá. Ismét fájdalomra asszociálsz.

Mindhárom esetben a pénz fájdalmat jelent számodra. Teljesen mindegy milyen formában jelenik meg a fájdalom, a tudatalattid nem tesz különbséget. Végezz el egy egyszerű gyakorlatot: gondolj a pénzre. Figyeld meg milyen gondolat jelentkezik először. Figyeld meg mit érzel a testedben: gombóc, szorítás a torokban, mellkasi nyomás, bizsergés a hasban stb.

A tudatalattid és a pénz kapcsolata

Az elméd úgy van megalkotva, hogy mindig minden esetben, biztonságban tartson téged. A tudatalattid blokkolni fogja a fájdalom forrását, jelen esetben a pénzt. A tudatalattid nem dolgozik logikusan!!! Csak annyi pénzt enged be az életedbe amennyihez hozzászokott. Természetesen a tudatos elméd teljesen tisztában van a pénzügyi helyzeteddel, de mivel ez az elméd működésének kevesebb mint 10%-át jelenti, ezért nem sok befolyása van a dolgok alakulásában. Életedet az irracionális hangulataid, véletlenszerű érzéseid, feltörő érzelmeid irányítják. Hadd mondjak egy példát: Elhatározod (tudatos elme) hogy lefogysz. Egy ideig kitartó vagy és kerülöd a nassit. És akkor történik valami…. Egy gyenge pillanatodban minden felborul. Azt hiszem ilyen élménye már mindenkinek volt. Mi történt? Elég volt egy kis érzelmi behatás és már nem te uraltad saját magad, hanem a tudatalattidban lakozó program. Hát ez így működik a pénz esetében is.

Sajnos az eredmény az, hogy nincs elég pénzed és ezért nem tudod kiteljesíteni önmagad, nem tudsz olyan életet élni amilyet szeretnél.

Összefoglalva: Mivel a pénz esetében fájdalomra asszociálsz, pénzügyi problémáid vannak. Azon igyekezetedben, hogy elkerüld a fájdalmat, elkerülöd a pénzt is. Természetesen mindez a tudat alatt zajlik. Ez nem egy logikus eszmefuttatás, a tudatalatti nem dolgozik logikusan. Az első és legfontosabb feladata hogy a túlélésedet biztosítsa – még akkor is, ha ezzel megvonja tőled a pénzt.


Hogyan háríthatod el az akadályt a pénz útjából

Ha elkezdesz dolgozni a fájdalom fent felsorolt három területével lényeges változásokat fogsz tapasztalni a jövedelmedben. Lassanként eltűnnek a vakfoltjaid és ráébredsz, meglátod, felismered a lehetőségeidet.

Amikor nincs benned ellenállás, amikor a pénz megkeresése és elköltése örömöt okoz, akkor megnyitod életedben a bőség kapuját.

Amikor megtisztítod a tudatalattidat ettől a fájdalom-programtól, engedélyt adsz neki arra, hogy működésbe hozza a vonzás törvényét. Más szóval, a vonzás törvénye most már neked dolgozik és nem ellened.

A kineziológia oldás során ezeket a fájdalom-programokat töröljük a tudatalattiból. Töröljük a pénzhez kapcsolódó negatív érzelmi töltést és megnyitjuk a bőség kapuját.

A pénz boldoggá tesz? Lehet igen, lehet, hogy nem. Minden attól függ, hogy ki vagy. Mindenesetre, amikor boldognak érzed magad több pénzt vonzol be az életedbe. Miért? Mert olyankor jobban kommunikálsz, többet segítesz másoknak, jobban kifejezed magad, több kreatív ötleted van. Mindez rengeteg pozitív energiát jelent, magasabb rezgésszintre emel téged.

Az élet a választásról és a változásról szól. Bármikor dönthetsz úgy hogy meggyógyítod a sebeidet és egy teljesebb élet irányába fordulsz. Ha egyszer meghoztad ezt a döntést az élet tálcán fogja kínálni a megoldásokat. Talán nem véletlen, hogy ezt a bejegyzést olvasod.

Ne feledd! Nem a te hibád!
De a Te felelősséged!

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33


A bejegyzés kategóriája: Pénzügyekben, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.