Allergia

Nyugodtan mondhatjuk, hogy manapság az allergia népbetegség. A hiba, az ok nem a természetben keresendő, hiszen a parlagfű, a virágok pollenjei eddig is itt voltak a környezetünkben. A mi szervezetünkben, illetve közvetlen életterünkben változott meg valami, mégpedig testileg, lelkileg. Az allergia pszichés üzenet az egyénnek, de az emberiségnek is.

Manapság már közhelynek számít, hogy minden betegségnek lelki háttere van. Bár a  hagyományos orvoslás azt állítja hogy az allergia csak tüneti kezelésre számíthat, a természetgyógyászat, köztük a kineziológia gyógyítani tudja az allergiát.


Az allergia nem legyőzhető ha lelki zűrzavar van a háttérben, amely lényegében egy energetikai tevékenység. Ha a lelket valami megzavarja, azt a test nyelvén tudja elmondani, betegség formájában. Ezért is mondják: “A betegség a megsértődött lélek jajkiáltása.”

A kineziológia segít feltárni az okokat. Az allergiás betegnek az elfogadással van problémája. Nem tudja elfogadni magát olyannak amilyen vagy esetleg elfogadhatatlan helyzetbe érzi magát. A kineziológia kezelés során izomteszteléssel feltárjuk a probléma valódi okát és oldjuk a hozzá kapcsolódó negatív érzelmi stresszt… és a test meggyógyul.

Az agy definíciójának egyik módja: a szellem megjelenésének fizikai formája. Az agy alakítja át a nem fizikai eredetű eseményeket fizikai valósággá. Más szóval: amit mentálisan igaznak hiszünk, az fizikailag is igaz, legalábbis az agyunk vonatkozásában. A test fizikai felépítése tükrözi vissza Hiedelmeinket, mi több tükrözi az érzéseket és a stresszt is amit hiedelmeink váltottak ki, vallja a kineziológia. Az összes érzékszerv adata hitelesen tükrözi mindazt, amit Hitrendszerünk / értékrendünk jóváhagy. Értékrendünk irányítja ennek a tevékenységét.

Amikor megváltoztatod elképzeléseidet saját magadról, megváltoztatod az életről alkotott élményeidet is.

 

Választhatod azt hogy miden marad a régiben, vagy…

 

Választod a változást

 

Nagyon hatékony eszköztára van  a One Brain kineziológia irányzatnak. Az önmagunkról alkotott kép szintjén kezdi. A negatív Ön-kép megváltoztatásával dolgozik. Segít meghatározni a negatív Ön-képért felelős személyt vagy tapasztalatot és megszünteti az adott helyzethez kötődő negatív érzelmeket.

Nagyon hatékony eszköz. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy próbálja ki. A kineziológia eszköztára az élet bármely területén alkalmazható nem csak az allergia gyógyításában.

A bejegyzés kategóriája: Betegségek kineziológus szemével
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.