Gyógyulásod és az epigenetika

Epigenetika, kineziológiaÚj tudomány a gyógyulás szolgálatában

Az utóbbi években egy új tudomány látott napvilágot, amely magyarázattal szolgál a „megmagyarázhatatlan”, a hirtelen gyógyulásokra. Lerántja a leplet a betegségek valódi okáról. Ez a tudomány az epigenetika. Az epigenetika a gének tudománya, amelyben az epi- azt jelenti, hogy „fölött”.

Sokáig a tudósok úgy gondolták, hogy a génjeink határozzák meg az életünket és hogy mi igazából nem tehetünk semmit ellenük. Ha rossz géneket örököltél, akkor hát magadra vess.

Ellenben az új kutatások valami olyasmire világítanak rá, amelyre eddig senki nem gondolt. Dr. Bruce Lipton sejtbiológus, kísérletekkel bizonyította, hogy nem a DNS-ünk, hanem a környezetünk határozza meg a sejtjeink egészségét, életképességét, tehát a gyógyulást egy kissé más megvilágításba kell helyezni.

Dr. Lipton kutatásai rámutattak egy epigén létezésére amely felülírja a DNS-ünk kódját. Ezek az epigének érzékeli a gondolataink, érzéseink, érzelmeink, hiedelmeink finom rezgéseit és az így kapott információt „dekódolva” hatással vannak sejtek belsejében lévő génjeinkre. Más szóval, az ahogyan a környezetünkre reagálunk, ahogyan gondolkodunk és érzünk egyenes úton jut el testünk minden sejtjéhez. Persze eddig is sokan hirdették ezt kapcsolatot az elme és a test között, de most már tudományosan bizonyítást nyert.

Gyógyulás, epigenetikaGyógyulásunk kulcsa az elménkben van

Dr. Lipton kutatásai igazolják, hogy gyógyulásunk direkt módon befolyásolható az elménk által. Eddig is elismerte az orvostudomány a placebo hatást, de nem tulajdonított túl nagy jelentőséget neki, most viszont ezek a tudományos kutatások alapjaiban rengetik meg az orvostudományt.

Ha megváltoztatjuk elménket, tehát azt ahogyan érzünk, gondolkodunk, reagálunk az élet dolgaira befolyásolni tudjuk gyógyulásunkat, függetlenül attól, hogy milyen szörnyű betegségben szenvedünk.

Dr. Lipton a kutatásaiban rákos sejteket emelt ki a beteg környezetükből és helyezett át egy más, egészséges környezetbe, amelynek következtében a sejtek gyógyulásnak indultak és rövid idő alatt visszanyerték egészségüket. A kutatók rájöttek hogy a környezet hatására a sejtek képesek voltak be és kikapcsolni bizonyos géneket attól függően hogy milyen külső hatás érte őket. Amint ezek a sejtek tovább osztódtak, az új sejtekbe már a jó géneket örökítették.

A kutatások előrehaladtával egyre világosabbá vált, hogy az ember elméje befolyással van a test gyógyulására, a sejtek egészségére. Az amit hiszel, az ahogyan gondolkodsz meghatározza a gyógyulásodat. Gyógyulásod kulcsa az elmédben van.

A kineziológia oldás, az ÉFT, a Bach-virágterápia, az Elengedés technika mind eszközök arra, hogy visszanyerd az irányítást a gondolataid, érzéseid, érzelmeid felett. Ez a gyógyulásod felé tett első és legfontosabb lépés. Tudnod kell hogy nem véletlenül betegedtél meg, de azt is tudnod kell hogy nem vagy eszköztelen. A gyógyulásodhoz sokkal több közöd van mint azt elsőre gondolnád. A gyógyulásod kulcsa benned van!

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33


A bejegyzés kategóriája: Betegségek kineziológus szemével, Egészségi állapotunkban, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.