BodyTalk – a tudati technológia

A BodyTalk egy egyszerű  és hatékony terápiás módszer, amely újraszinkronizálja a test energetikai rendszerét ezáltal lehetővé téve, hogy a rendszer úgy működjön tovább, ahogyan azt a természet megalkotta.

Minden rendszer, sejt és atom folyamatosan kommunikál egymással. A mindennapi stressz hatására ezek a kommunikációs vonalak sérülnek, ennek következtében a testi, lelki, szellemi egészségünk felborul.

Amikor újrakapcsoljuk ezeket, a testen belüli, kommunikációs vonalakat, a test rendszerei között visszaáll az egyensúly és ezzel párhuzamosan az egészség.

A BodyTalk kezelés során azonosítjuk a gyenge energia áramköröket a testben. A terapeuta a test belső bölcsességére hagyatkozva keresi meg ezeket, biofeedback (egy fajta izomtesztelés) segítségével.

A sérült áramköröknek megfelelően, különböző pontokat érintünk meg a testen, majd a terapeuta enyhén megkopogtatja a fejtetőt, amely a statikus hullám hatására stimulálja az agyi központokat, amelyek újraszkennelik és ellenőrzik a test egészségi állapotát. Ennek eredményeként a test energetikai egyensúlya nagyságrendekkel javul.

A következő lépésben a terapeuta megkopogtatja a mellkast, ezzel a stimulációval fixáljuk a testben a fenti változtatást. Ezért a műveletért a szív energetikai mezeje a felelős, hiszen ő rögzíti a test sejtmemóriájába az energetikai lenyomatot. Ez azt jelenti, hogy a javítás megmarad a kezelést követően is.

A BodyTalk kezelési protokol rendkívül egyszerű és nincs szüksége diagnózisra. A terapeuta a test belső bölcsességére támaszkodik. Az izomtesztelés segítségével nemcsak a gyenge kommunikációs vonalakat deríti fel, hanem azok helyreállításának pontos sorrendjét.  Pontosan úgy ahogy egy seb gyógyulásának  pontos sorrendje van, úgy a test egyéb gyógyulási folyamatainak is megvan a maga sorrendisége.