Ébreszd fel a benned szunnyadó Tudatos Teremtő erőt

Sajátítsd el a valóság megváltoztatásának technikáját és hozd létre a számodra ideális életet. Lépj a 2-es Fázisba!

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor valószínűleg már tudod, hogy elméd erejével képes lehetnél irányítani az életedet.

De ha valóban képes az elméd arra, hogy bőséget, egészséget, szerelmet gondoljon az életedbe…

Akkor miért érzed úgy, hogy életed egy valóságos hullámvasutazás, egyszer fent máskor lent? Miért nem eléd azt az életet, amit megálmodtál magadnak?

Hamarosan elmondom miért, de először…

Tudtad hogy 10 emberből 9 képtelen tudatosan teremteni…

… hogy csak néha, néha, elvétve sikerül? Gondolj csak bele. Emlékszel amikor utoljára Tudatos teremtés programtörtént veled amolyan fura „véletlen”, szinkronicitás, szerencse? Pont amikor a legnagyobb szükséged volt valamire, és amikor már úgy tűnt hogy lemondtál róla, egyszer csak hopp, pont azzal az emberrel találkoztál aki segíteni tudott vagy épp találkoztál életed párjával vagy fizetésemelést kaptál amikor már nem gondoltad volna.

Gondolom tisztában vagy azzal, hogy ezeket a lehetőségeket az elméd alkotta, ő hozta működésbe a vonzás törvényét.

Miért van az, hogy ez a képességed a következő percben kicsúszik a kezeid közül, pont olyan váratlanul, ahogy megjelent. Miért nem tudod visszahozni akkor amikor szükséged lenne rá?

Elképzelhető. Lehetséges hogy nem látod a teljes képet…?

Mi van akkor ha a valóság amelyet ismersz semmi más, pusztán illúzió?

Az 1960-as években David Bohm kvantumfizikus és Karl Pribram idegélettan kutató egy elképesztő elméletet állítottak fel a holografikus univerzumról. Az elmélet értelmében mi emberek egy 3D hologramban élünk amelyet az agyunk vetít ki számunkra. Az elménken kívül a világ tiszta energia és rezgés, amelyet mi teremtünk. Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy minden, a hegyektől a felhőkarcolókig egyszerűen csak illúzió.

Mi köze van ennek a tudatos teremtéshez?

Bohm és Pribram azt állítják, hogy ez az elmélet tökéletes magyarázatot ad arra a számtalan furcsa jelenségre a világunkból, amelyet a tudósaink képtelenek logikusan megmagyarázni: pszichokinézis, placebo-effektus, spontán gyógyulások, illetve egyes emberek képessége, hogy látszólag a semmiből teremtsenek.

Most képzeld el, ha a világod, a gondolataid, az életed pusztán egy kivetített hologram…

Annyira elképzelhetetlen átformálni ezt a hologramot?

Akár hiszed, akár nem benned is ott van a Tudatos Teremtő

A Tudatos Teremtés Programon keresztül te is képes leszel elsajátítani ezeket a készségeket:

– Folyamatosan szinkronicitásokat vonzol az életedbe

– Kreatív megoldások találsz a munkahelyi problémáidra, vagy azok csak egyszerűen megoldódnak maguktól

– Ha vállalkozó vagy, akkor képes leszel új üzleti lehetőségek megteremtésére.

– Megteremted a számodra ideális párkapcsolatot.

– Jobb fizikai, érzelmi, spirituális jólétet teremtsz.

– Rátalálsz életcélodra.

A tudatos teremtés nemcsak lehetséges számodra, hanem gyakorlatilag elkerülhetetlen lesz ha megtanulod alkalmazni az univerzális törvényeket, ha megérted elméd működését.

A 4 legfőbb akadály ami szabotálja a tudatos teremtésedet:

  1. Nem ismered a tudatos teremtés minden lépését.

Rengeteg könyv, tanítás van jelen a piacon, de nagyon kevés az amit rámutat a teljes képre, illetve pusztán azzal hogy valamit elolvasol még nem vagy képes alkalmazni azt.

Bizonyos tanítások a meditáció fontosságáról beszélnek, de nem tanítanak meg az érzelemmel átitatott vizualizációra. Mások a vonzás törvényéről beszélnek nem hívják fel a figyelmedet a korlátozó hiedelmeidre.

A Tudatos Teremtés Programban átadok neked minden információt amelyre szükséged van, a meditációtól a vizualizációs technikákon keresztül az univerzális törvények ismeretéig, a rezgésszinted tudatos növeléséig. A végén egy teljesen új látásmódra teszel szert, amely komolyan megalapozza jövőbeli sikereidet.

  1. Korlátozó hiedelmeid, érzelmi blokkjaid vannak.

Születésed óta szüleid, tanáraid, mentoraid folyamatosan, rendszeresen kondicionálták elmédet, különböző hiedelmeket ültettek el benned, amelyek aztán a JELENBEN befolyásolnak téged. Természetesen jó hiedelmeink is vannak. A probléma korlátozó hiedelmeinkkel van. Ezek befolyásolják a karrieredet, párkapcsolatodat, önbizalmadat, önértékelésedet és ezáltal tudatos teremtési képességedet.

A Tudatos Teremtés Programon keresztül folyamatosan kineziológiai oldást kapsz az adott témával kapcsolatosan. Megtanítalak hogyan tudod átprogramozni elméd a leghatékonyabb módszerek segítségével.

  1. Nincsen egy optimális napi rutinod

Minden ember számára természetes hogy reggel ébredés után megmosakszik. Arra azonban senki nem tanított hogy az elménket hasonló képen tisztítanunk kell. Napi rutinná kell ennek is válni számodra.

A Tudatos Teremtés Programon keresztül megérted ennek fontosságát és közösen velem kialakítod a számodra optimális napi rutint elméd sínen tartása végett.

  1. Nincsenek támogatóid

Azt szokták mondani, hogy a rezgésszinted annak az 5 embernek az átlagrezgése akivel a legtöbb időt töltöd. A kérdés tehát az, hogy a barátaid, a családod,a munkatársaid segítenek vagy visszatartanak. Amikor tanácsot kérsz tőlük pozitív módon reagálnak vagy további korlátozó hiedelmekkel tömik a fejed.

A Tudatos Teremtés Programon keresztül megkapod azt a támogatást amire mindig is vágytál. Amint együtt dolgozol velem érezni fogod ahogyan szárnyakat kapsz és egyre közelebb kerülsz életcélodhoz.

A világ legnagyobb bűne nyomja a lelked?

Roger Williams spirituális tanító egyszer azt mondta hogy a legnagyobb bűnöd az ha nem fejleszted magad, ha nem hozod ki magadból a maximumot…

Azért mert amikor azt teszed amiben a legjobb vagy nemcsak magadon segítesz hanem az egész világot megérinted, átalakítod.

Ha erről így gondolkodsz, van valamilyen elfogadható kifogásod hogy miért ne válhatnál életed tudatos teremtőjévé? Miért ne válhatnál tudatos teremtővé?

Hogyan változna meg az életed ha létre tudnád hozni az ideális életet számodra.

Vidd eddigi tudásodat egy következő szintre. Lépj át a 2-es Fázisba. A Tudatos Teremtés Programmal megteheted ezt.

Felveheted velem a kapcsolatot a

+36-20-806 34 33 telefonszámon

Kapcsolat:

https://valasztasereje.hu/elerhetosegem/