Félelem a kezdeményezéstől, a bátorság hiánya.

Ha olvasni szeretnéd:

Ebben a videóban a kezdeményezéstől való félelemről fogok beszélni, arról hogy miért nincsen bátorságod bizonyos döntések meghozatalára.

Az evolúciós asztrológia szemszögéből fogom ezt bemutatni, ahol az elemzés középpontjába a lélek kerül, az hogy milyen leckékkel és feladatokkal születtünk erre a Föld nevű bolygóra.

Üdvözöllek, Kalló Melinda vagyok BodyTalk terapeuta és asztrológus. Ha érdekel az önismeret, hogy miért történik veled az ami történik, illetve hogy hogyan tudod felismerni életed mintázatait, hogyan tudsz változtatni a helyzeten, akkor hallgasd tovább ezt a videósorozatot.

Ebben a videóban elmondom hogy

  1. Mi a félelem?
  2. Honnan ered?
  3. Hogyan látható az asztrológiai képletben
  4. mondok pár példát a karmikus félelmekről.

A félelem az életünkben egy természetes jelenség, hiszen a túlélésünket szolgálja. Ha nem működne bennünk, akkor elég gyorsan elpusztítanánk magunkat. A bennünk működő félelem miatt nézünk szét, amikor átkelünk az úttesten, a félelem miatt használunk biztosítókötelet hegymászáskor.

A félelem akkor válik önmaga pusztítóvá, amikor megakadályozza, hogy éljük az életünket.

Ennek a bénító félelemnek a forrása általában karmikus jellegű, vagyis a lélek emlékszik valamilyen őt ért atrocitásra és a jelenben mindent elkövet annak érdekében, hogy ez ne ismétlődjön meg.

Természetesen ebből semmi nem tudatos, illetve azt szoktuk gyanítani hogy biztosan gyermekkorban ért negatív hatások alakítottak olyanná amilyenek vagyunk. Ebben természetesen van igazság. Amikor a lélek inkarnálódik, olyan családba születik le ahol megkapja azt a kondicionálást, amire azért van szüksége hogy begyógyítsa később  ezeket a sebeket, visszahatva ezáltal az egész karmikus vonalára.

Az egyik ilyen alapvető félelem, amivel a lélek találkozhat, az a kezdeményezéstől való félelem. Félelem a döntésektől.

Ha megnézzük egy ilyen ember képletét, leggyakrabban az 1-es energia sérülését figyelhetjük meg. Például a Szaturnusz az 1-es házban van, vagy a Kosban van, vagy a LH helyezkedik el ugyanitt. Ez a félelem   egy bizonytalanságérzetként mutatkozhat meg esetleg bátorság hiányában vagy önbizalomhiányban, félénkségben, ügyetlenségben, az önérvényesítésre valóképtelenségben nyilvánulhat meg.

Ha a Szaturnusz közel van az ASC-hez, utalhat nehéz születésre aminek következtében egy olyan érzés kódolódhat, hogy a világ egy veszélyes hely. Ez később bénítólag hathat az emberre.

A gyógymód a másokhoz való kapcsolódásban rejlik, ahol lehetőség nyílik az önérvényesítés gyakorlására. Érdemes lenne BodyTalkkal vagy kineziológiával dolgozni a negatív hitrendszereken azzal kapcsolatban hogy milyen veszélyek leselkednek rád.

Mindezek előtt, szinte első  lépésként, meg kell tudnod fogalmazni hogy, igen a félelem bénítólag hat rád, hogy félsz a kezdeményezéstől, az önérvényesítéstől. Ezután megteszed a megfelelő lépéseket a probléma felgöngyölítésére.

Evolúciós asztrológiával belekukkanthatunk az energiamintázataid mélyére, megtudhatod, hogy honnan erednek ezek az érzések, hogy mivel kapcsolatosak, hogy mire kéne fókuszálni, ha ezeket oldani, megoldani szeretnéd.

Mondani szeretnék pár példát:

Dolgoztam olyanokkal, akik képletéből kiderült, hogy ez az 1-es energia sérült: ez jelentheti azt, hogy valamilyen háborús emlékek traumáit hordozzák. Hiába élünk egy békés világban, a lélek nem tud szabadulni a karmikus emlékek súlyától. A jelenben mindent elkövet, hogy a biztonságérzetét növelje, nem akar a figyelem középpontjában lenni, hiszen utoljára pórul járt.

Az 1-es energia sérülése jelentheti azt, hogy a karmikus múltadban spontán tettél valamit, aminek tragikus következménye lett, valaki megsérült a spontaneitásodtól, az esetleges meggondolatlanságodtól, így most az óvatosság mintaképe vagy.

Ha megismered karmikus múltad terheit, objekívebben tudsz az életedre fókuszálni és elindulhatsz a gyógyulás útján.

Végezetül egy idézetet szeretnék mondani, már nem tudom hol olvastam, ki mondta, írta le,  de ami nagyon meghatározó volt az életemben és ez így szól:

“Az embernek két élete van, az egyiket éli, a másikat élhetné”.