Félelem a szegénységtől. Probléma az önértékeléssel.

 

Ha olvasni szeretnéd:

Ebben a videóban a szegénységtudatról, a szegénységtől   való félelemről, az önértékeléssel kapcsolatos problémákról fogok beszélni.

Az evolúciós asztrológia szemszögéből fogom ezt bemutatni, ahol az elemzés középpontjába a lélek kerül, az hogy milyen leckékkel és feladatokkal születtünk erre a Föld nevű bolygóra.

Üdvözöllek, Kalló Melinda vagyok BodyTalk terapeuta és asztrológus. Ha érdekel az önismeret, hogy miért történik veled az, ami történik illetve, hogy hogyan tudod felismerni életed mintázatait, hogyan tudsz változtatni a helyzeten, akkor hallgasd tovább ezt a videósorozatot.

Ebben a videóban bemutatom:

  1. Melyik energia sérülése utal a fent említett félelemre
  2. Milyen élmények szűrődnek át a karmikus múltból
  3. Mire kell fókuszálni a gyógyuláshoz.

A félelem az életünk természetes velejárója. Bajban lennénk, ha nem lenne belénk építve egy ilyen fék. Problémát akkor okoz ha bénítólag hat életünkre. Mindenki életében tetten érhető kisebb nagyobb mértékben, a legkülönbözőbb témákkal kapcsolatosan.

Ebben a videóban a 2-es energia sérülését mutatom be, az itt lecsapódó félelmeket.

Ez megjelenhet úgy, hogy a Szaturnusz a 2-es házadban áll vagy a Bikában van, esetleg a Leszálló Holdcsomópont helyezkedik el ugyanitt.

Ilyenkor úgy érezheted, hogy a pénzzel kapcsolatosan komoly szorongásaid vannak. Nehezedre esik kiadni a pénzt a kezedből. Lehet hogy kevés pénzt keresel és ezzel magyarázod a ragaszkodásodat. A szegénységtudat uralja az életedet.

Ilyenkor a lélek egy olyan karmikus múltból jön, ahol megtapasztalta a hiányt, a szegénységet, a nehézségeket. Az ilyen tapasztalatok következtében sérül az önbecsülés, önértékelés.

Az embernek, aki ilyen karmikus terhekkel érkezik, lehetősége nyílik begyógyítani ezeket a sebeket ebben az inkarnációban,

de az is lehet, hogy egy olyan életet szeretne a lélek kiegyensúlyozni, amely kizárólag az anyagias fókuszú volt, ahol a mohóság, kapzsiság volt jelen.

A karmikus múltban leélt életekben gyakran jelenik meg a mélyszegénység, a túlélésért való küzdelem, erőforrások elvesztése, pl leégett valakinek a háza, mindene odalett.

Esetleg olyan élete volt, ahol az embernek az egyetlen erőforrása a teste volt és így a prostitúciót választotta, mások használták, kihasználták.

Az is elképzelhető hogy a szegénység miatt nem tudta saját tehetségét kibontakoztatni.

Akár szegénységtudatot, akár mohóságot akar kiegyensúlyozni a lélek, a lecke amit meg kell tanulni az alapértékekkel kapcsolatos.

Mi a valódi érték?

Ilyenkor nincs az a pénzmennyiség amivel biztonságérzetet tudna a magáénak az ember. Meg kell tanulni, hogy a biztonságérzet, az önbecsülés belső munka, nem kaphatjuk meg kívülről.

Bármi is legyen a karmikus múltban, a lélek ebben az inkarnációban esélyt kap a sérülések gyógyítására.

Ennek az első lépése a felismerés, a szembesülés ezekkel a félelmekkel, önértékelési problémákkal.

Evolúciós asztrológiával belekukkanthatunk az energiamintázataid mélyére, Megtudhatod hogy honnan erednek ezek az érzések, hogy mivel kapcsolatosak, hogy mire kéne fókuszálni, ha ezeket oldani, megoldani szeretnéd.

Végezetül mondok egy idézetet Anthony deMellótól:

„Nincs egyetlen pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van.”

Ha több információra van szükséged látogass el a honlapomra: www.valasztasereje.hu