Félelem az érzelmektől. Félelem az elhagyástól.

Ha olvasni szeretnéd:

Ebben a videóban a függetlenségtől való félelemről, az elhagyástól való félelemről fogok  beszélni. Röviden: félelem a felnőtté válástól.

Az evolúciós asztrológia szemszögéből fogom ezt bemutatni, ahol az elemzés középpontjába a lélek kerül, az hogy milyen leckékkel és feladatokkal születtünk erre a Föld nevű bolygóra.

Üdvözöllek, Kalló Melinda vagyok BodyTalk terapeuta és asztrológus. Ha érdekel az önismeret, hogy miért történik veled az ami történik illetve hogy hogyan tudod felismerni életed mintázatait, hogyan tudsz változtatni a helyzeten, akkor hallgasd tovább ezt a videósorozatot.

Ebben a videóban bemutatom:

  1. Mit jelent a 4-es energia sérülése?
  2. Hogyan sérült?
  3. Miben rejlik a gyógyulás?

Ez az élet, ami számunkra adatott, tele van olyan kihívásokkal, amelyek fölött nincs hatalmunk. Meg tudod állítani például a szívverésed? A szíved saját ritmusa szerint dobog, és ez ellen semmit nem tehetsz. Maguk az életfunkciók is túl vannak hatáskörünkön, nincs rájuk befolyásunk. (…)

Ha felismerjük, hogy életerőnk forrása fölött nem rendelkezünk, könnyű megérteni, hány egyéb dologgal van ez hasonlóképp.

Mégis akkor mit tehetünk?

Például megpróbálhatnánk kíváncsian közelíteni a félelmünk tárgyához. Ha ezt a videót nézed, Téged is ez a megismerés hajt.

Ebben a videóban a 4-es energia sérüléséről beszélek.

Ez megjelenhet úgy, hogy a Szaturnusz van a 4-es házban vagy a Rákban, estleg a Leszálló Holdcsomópont van ugyanitt vagy a Holdadnak vannak nehéz fényszögei.

Ilynekor úgy érezheted például hogy téged nem szeretnek, a családod nem szeret. Valamelyik családtagoddal, leggyakrabban az anyával vannak megoldandó karmikus feladataid. Begyógyítani ezt a sérülést az egyik jelentős kihívása az életednek.

Érezhetsz ilyenkor erőteljes terhet, felelősségérzetet, amitől nem tudsz szabadulni. Ilyenkor a két ember kapcsolata legtöbb esetben hideg, rideg.

A lélek aki ezzel a 4-es energiával dolgozik, választhat olyan családot, ahol gyermekkorban nem sok melegséget, érzelmi közelséget tapasztalt. Az okozott érzelmi sérülés következtében az ember úgy érezheti, hogy nem szereti őt senki. Ilyenkor rettenetesen sóvárog a közelség, az érzelmi kapcsolódás után, de mindez látszólag elkerüli őt vagy azért mert ő maga soha nem bízik senkiben vagy a karmikus múlt terhei miatt neki is meg kell tapasztalnia ezt az állapotot.

A 4-es energia sérülésének egy másik formája hogy gyermekkorban nem volt engedélyezett az érzelmi önkifejezés. Felnőtt korban ez gyakran úgy jelentkezik, hogy ezeket az érzelmi szükségleteket kiprojektáljuk a párunkra és tőle várjuk ezeknek a gyermekkori hiányérzeteknek a pótlását. Ez természetesen kudarcra van ítélve. A párod soha nem tud boldoggá tenni, nem tudja megadni azt az érzelmi biztonságérzetet ami után annyira sóvárogsz, hiszen eleve hiányzik belőled. Ezt neked kell létrehoznod önmagadban, neked kell kiépítened.

Ezzel a témával kapcsolatos életlecke, életfeladat az érzelmi önkifejezés megtanulása, az érzelemtest integrálása, az érzelmi biztonságérzet kialakítása.

Evolúciós asztrológiával belekukkanthatunk az energiamintázataid mélyére, megtudhatod, hogy honnan erednek ezek az érzések, hogy mivel kapcsolatosak, hogy mire kéne fókuszálni, ha ezeket oldani, megoldani szeretnéd.

 A gyógyulás ilyenkor abban rejlik, hogy megismerjük a belső gyermekünk szükségleteit és integráljuk az érzelemtestünket, belülről fakadó biztonságérzetet alakítunk ki. Felnőtté válunk, nem csak fizikailag hanem érzelmileg is.

 Ilyenkor kineziológiával vagy BodyTalkkal is érdemes a dolgok mélyére ásni.

Ahhoz hogy fejlődni tudjunk meg kell ismernünk a múltunkat: gyermekkorunkat, a családi mintázatokat, a személyes karmánkat. Ilyenkor más szemmel nézünk rá életünkre. Illetve nem csak nézni, hanem látni is fogunk. E nélkül a felismerés nélkül sajnos a történelem megismétli önmagát.