Félelem az önkifejezéstől. A visszahúzódó természet gyökere.

Ha olvasni szeretnéd:

Ebben a videóban az önkifejezéstől való félelem eredetéről, a bizonytalanságról, a visszahúzódó természet gyökeréről fogok beszélni.

Az evolúciós asztrológia szemszögéből mutatom be ezeket a témákat, ahol az elemzés középpontjába a lélek kerül, az hogy milyen leckékkel és feladatokkal születtünk erre a Föld nevű bolygóra.

A nehézségek amelyekkel küszködünk karmikus feladatokat, leckéket rejtenek és az lenne a feladatunk ebben az inkarnációban hogy megoldást, gyógyulást találjunk a karmikus sebeinkre.

Üdvözöllek, Kalló Melinda vagyok BodyTalk terapeuta és asztrológus. Ha érdekel, hogy miért történik veled mindig ugyanaz, hogy miért érzed, tapasztalod, gondolod azt, amit gondolsz illetve, hogy hogyan tudod felismerni életed mintázatait, hogyan tudsz változtatni a helyzeten, akkor hallgasd tovább ezt a videósorozatot.

Ebben a videóban bemutatom:

  1. Az önkifejezés blokkolódásának okát a karmikus múltban.
  2. Attól hogy valamiben hiszünk még nem biztos hogy igaz.
  3. Hogyan segít az evolúciós asztrológia?

A félelem egy érzelmi reakció, amelyet vélt vagy valós veszéllyel kapcsolatosan érzünk. Félünk a fizikai, érzelmi sérülésektől. A félelmet negatív érzelemként definiáljuk, de igencsak sok meggondolatlanságtól megvéd.

Bajban lennénk, ha nem lenne belénk építve egy ilyen fék. Problémát akkor okoz, ha bénítólag hat életünkre.

Ebben a videóban a 3-as energia sérülését mutatom be, az itt lecsapódó félelmeket.

Ez megjelenhet úgy, hogy a Szaturnusz a 3-es házadban áll vagy az Ikrekben van, esetleg a Leszálló Holdcsomópont helyezkedik el ugyanitt. Esetleg a Merkúrodnak vannak nehéz fényszögei.

Ilyenkor úgy érezheted, hogy az önkifejezésed blokkolt.

Lehet hogy nehezedre esik megtalálni a megfelelő szavakat, lehet hogy mások nem értik hogy mit szeretnél kommunikálni. Az is elképzelhető hogy beszédprobléma, például  dadogás alakul ki. Azt is érezheted hogy intellektuálisan nem felelsz meg az elvárásoknak. Ilyenkor nem mersz megszólalni, nehogy kiderüljön, hogy butaságot mondtál. Szégyenlőssé válhatsz.

A lélek ilyenkor olyan karmikus múltból jön ahol esetleg megbüntették azért amit mondott, esetleg meg volt tiltva neki a tanulás. Az is lehet, hogy komoly bajba került ő vagy a családja azért amit mondott vagy azért amit nem mondott ki.

Természetesen az is elképzelhető hogy te akadályoztál valakit a tanulásban vagy a kommunikációban és most ki kell egyensúlyozni, jóvá kell tenni ezt a cselekedetet.

Nagyon érdekes, hogy a 3-as energia sérülése okozhat utazástól való félelmet is, aminek tudatalatti gyökere valamilyen előző inkarnációban bekövetkezett baleset emlékében rejlik.

Egy másik megnyilvánulása ennek a karmikus témának, hogy az embernek tisztáznia kell hogy mi is a „TELJES IGAZSÁG, A VALÓDI IGAZSÁG”.

vagyis:

Az igazság önmagával kapcsolatosan, az igazság az életével kapcsolatosan.

Előfordul hogy az ember egy olyan mentális képpel él önmagával kapcsolatban ami nincs szinkronban valódi énjével. Olyan mintha „két arca” lenne. Vagy az is lehet hogy az ember könnyedén elhisz valamiről valamit, anélkül hogy utánajárna az igazságnak.

Attól hogy valamiben hiszünk, még nem biztos hogy igaz.

Ezzel a témával kapcsolatos életlecke, életfeladat a saját belső igazság megtalálásával kapcsolatos. Arra ösztönzi az embert hogy kapcsolódjon az intuíciójához, találjon célt és értelmet az életben.

Evolúciós asztrológiával megnézhetjük, hogy milyen sérüléseket hoz az ember a karmikus múltból. Ezek a sérülések adják a karmikus leckék, feladatok alapját. Be kell gyógyítani ezeket a sebeket.

A jelen életünkben esélyt kapunk ezeknek a sebeknek a begyógyítására. Természetesen ennek a folyamatnak több módja van. A lélek akkor is tanul, ha az egész folyamatból semmi sem tudatos. Mégis ha valaki tudatosan is kézbe veszi az irányítást, rálép az önismeret, önfelfedezés útjára akkor akár fel is gyorsíthatja a gyógyulási folyamatokat.

Ennek az Első lépése talán az, hogy rálátunk a problémánkra, megismerjük az életleckéinket, életfeladatainkat.

Az ember attól fél, amit nem ismer. Mihelyt a megismerés, a tudás világossága ráragyog, minden félelmetes dologról kiderül, hogy valójában egy olyan saját részünk, amivel nem akartunk szembenézni, és lenyomtuk a tudatalatti sötétjébe. Ha megtudod, megismered, hogy mi ez a szörny, ha nevén nevezed, többé nem fog ártani neked.