Főnix maxi csomag

Ez egy 5 alkalmas kineziológiai oldást és sok bónuszt tartalmazó csomag.

Ha van időd hallgass bele ebbe a 8 perces hangfelvételbe:

Klikkelj ide!

A Főnix maxi csomag olyanoknak készült, akik nem találják helyüket a világban, akik célt és értelmet keresnek az életben.

Egy nagyon érdekes eleme a csomagnak az Asztrológiai elemzés. A tapasztalatom azt mutatja, hogy az emberek többségének hiányos az önismerete. Önismeret nélkül úgy járkálunk a világban mint egy időzített bomba. Egy asztrológiai elemzés fantasztikus elemeket fed fel az életedből, amelyekre nem is gondoltál. Megérted, hogy miért tartasz ott az életben ahol jelenleg vagy, miért vannak folyton ugyanazok a visszatérő problémáid. És amit én a legfontosabbnak tartok, megérted, hogy semmi sem véletlen az életedben. Nem azért vannak problémák az életedben, mert peches vagy, hanem mert egy adott életfeladattal születtél, amit meg kell oldanod. Ilyen ismerettel felvértezve már teljesen más alapokról, más kedvel indulsz neki a problémák megoldásának a kineziológiával.

Mi van tehát a csomagban?

–         5 alkalmas kineziológiai oldás (értéke 50000 ft)

–         Bach virágcsepp, amelyeket otthoni alkalmazásra készítek el neked (értéke 2000 ft)

–         Megtanítalak az ÉFT (Érzelmi Felszabadulás Technika) technikára. Ez azért nagyon fontos, mert otthon is tudod majd alkalmazni. Ha még nem hallottál a technikáról, akkor ezeken a linkeken megnézheted a videót és utána tudsz olvasni.

https://valasztasereje.hu/kineziologia-3/eft-kineziologia-3/mi-az-eft/

http://vanvalasztasod.blog.hu/2010/05/15/eft_erzelmi_felszabadulas_technika

–         Asztrológiai elemzés (értéke 9000 ft). Egy asztrológus elkészíti neked a képleted, amelyből látni fogod, hogy a problémád megoldásához milyen úton kell elindulnod, melyek az erősségeid, melyek a gyengéid

Mennyibe kerül a csomag?

Ára: 55.000 Ft (10% kedvezmény)

Ha bármilyen kérdésed van a csomaggal, az oldással vagy bármi mással kapcsolatban klikkelj ide és kérdezz nyugodtan az űrlapon keresztül.