Hol is kezdjem a tudatos teremtést?

Érdemes lenne tisztázni bizonyos fogalmakat a valóságod megteremtésével kapcsolatosan. Olyan fogalmakkal találkozhatsz e területen mint a manifesztáció, tudatos teremtés, szándékos teremtés, vonzás törvénye.

A Vonzás Törvénye fogalmat használják az emberek a leggyakrabban valamint azokat az embereket akik rendszeresen saját javukra fordítják a vonzás törvénye jelenséget, „tudatos teremtők”-nek hívják.

A leggyakrabban emlegetett irodalom a témában az Esther és Jerry Hicks könyvei valamint a Titok című film. Ismert írók: Wayne Dyer, Napoleon Hill, Wallace Wattles, Joe Vitale, stb.

Ezekről az életünkben jelenlevő alapvető törvényszerűségekről már 5000 éve is tudtak. Írásos bizonyítékok maradtak fent róluk.

Nos, első nekifutásra ezek az információk azt hiszem bőségesek. A tudatos teremtésre mindenki képes. Ez biztos! Bárki képes megtanulni és alkalmazni pont úgy ahogyan valaki például megtanul főzni. Azt is tanulni kell, vannak bizonyos alapvető dolgok amit el kell sajátítani, hogyan üvegesíti meg az ember lánya olajban a hagymát vagy hogyan lehet habarást készíteni a levesbe. Lehet hogy az első két próbálkozásnál a hagyma odaég vagy a habarás csomós lesz, de a második vagy harmadik próbálkozásnál a siker garantált. Pontosan ilyen egyszerűen lehet megtanulni a tudatos teremtést. Mi emberek túlságosan elmisztifikáljuk ezt a dolgot, pedig az aki ismeri a technikákat, alkalmazza azokat, figyeli a történéseket, nem tévedhet.

A vonzás törvényének egy nagyon egyszerű meghatározása az, hogy:

„a hasonló a hasonlót vonzza”

A Kérd és megadatik című könyvben azt írja: „Vágyad azért nem teljesült még, mert olyan rezgésállapotban tartod magad, amely nincs összhangban vágyad rezgésével. Csak és kizárólag ez az oka.”

A rezgésedet gyakorlatilag a mindennapi gondolataid határozzák meg és az ahogyan ezektől a gondolatoktól érzed magad. Minden gondolatnak egy specifikus rezgése van. Ezt a specifikus rezgést sugározod ki az univerzumnak amikor gondolkozol és az ezzel egyező rezgést tartalmazó tapasztalatokat vonzol ezáltal magadhoz. Ezért tartja a régi bölcsesség hogy a baj csőstől jön. Történik valami rossz az életünkben ami miatt a rezgésszintünk lecsökken, a gondolataink pedig a rossz történés körül forognak, ez pedig egy jó kis alacsony rezgésű lavinát indít útnak, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket és kérdezgetjük hogy mi jöhet még…

Tehát a gondolataid sokkal fontosabbak mint az gondoltad volna, hiszen azok alakítják a valóságodat. A mai életed a múltbeli gondolkodásod eredménye. A mai gondolkodásod pedig a jövődet alakítja. Ha csak ezt az egy törvényszerűséget jegyzed meg az összes tanításból kezedbe veheted az irányítást.

Gratulálok hogy idáig eljutottál a hírlevél olvasásban de ne lankadjon a figyelmed mert ez még csak a kezdet! Rengeteg olyan információt adok át majd neked amit ha alkalmazol képes leszel megtapasztalni a tudatos teremtés édes gyümölcsét.

Ha bármikor segítségre lenne szükséged állok rendelkezésedre. Ezen a lapon többet olvashatsz a Tudatos Teremtés programról ha érdekel. Előfordul ha az ember egy konkrét problémájára konkrét, testre szabott választ kap akkor kilendül a holtpontról.

Kívánok egy csúcs rezgésű napot mindenkinek!