Ha egy kis csodát akarsz az életedben – Meditáció

energiaSemmi újat nem mondok azzal hogy minden energia. A szék amin ülsz, a kabát amit a téli hidegben magadra veszel, a kint tomboló szél, meleg kandalló és a benne lobogó tűz, a gondolataid, emlékeid, érzéseid, a tested minden porcikája, sejtje. Ok, ok, lehet hogy tudod, de mennyire érzékelted ezeket az energiákat? Figyeltél valaha a testedben zajló energetikai folyamatokra? Megfigyelted valaha milyen energia a fájdalom, például a fejfájás vagy milyen energiákat észlelsz evés után és azok hol jelentkeznek többnyire? Megfigyelted vajon hogy milyen energia a bánat, a harag vagy az öröm? Figyeltél valaha arra hogy hogyan beszél a tested hozzád?

Gondolom az a mondás is ismerős számodra, hogy „ahogy kint úgy bent”. Nincs olyan külső konfliktus az életedben, aminek ne a lelked mélyén lenne a forrása. Kineziológiai oldás után is gyakran számolnak be az emberek problémájuk „csodálatos” megoldásáról, anélkül, hogy bármit is tettek volna érte a „külvilágban”. Ilyen eredményeket nem csak kineziológiai oldással lehet elérni. Ez csak egy eszköz, bár elég hatékony eszköz.

Egy másik lehetőség a meditáció.

Természetesen a meditációnak is rengeteg válfaja van, de jómagam az egyszerűséget kedvelem. Összeállítottam nektek egy hanganyagot, egy meditációt amelynek segítségével rávezetlek tested energiáinak érzékelésére, tested nyelvezetének megfigyelésére. A meditáció alatt megfigyelheted, hogy hogyan érzékeli tested a problémáidat és hogyan tudsz energetikai gyógyírt bevinni a testbe a problémád megoldására. Ha a testedben feloldod az energetikai blokkot, a problémád, konfliktusod a külvilágban is feloldódik. Ki tudja, talán a meditáció után csodákat is tapasztalhatsz.

Hallgasd a tested üzeneteit is dolgozz együtt vele, az ő nyelvén.

Klikkelj az alábbi linkre ha meg szeretnéd hallgatni a meditációt:

Meditáció – Energiák a testben

A bejegyzés kategóriája: Ingyenes
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.