Hogyan vedd vissza az irányítást…

tükör, neuronokNem tudom pontosan miért működik, csak annyit tudok hogy működik – újra és újra és újra. Visszaveheted életed fölött az irányítást. Lehet hogy a jelenségnek köze van részben az agyunkban létező un. tükör-neuronokhoz, amelyeket a tudomány nemrég fedezett fel. Igazolták, hogy amikor egy másik ember társaságában vagyunk, amikor ránézünk, az agyunk egy bizonyos része átrendeződik, hogy visszatükrözze a másik embert. Más szavakkal úgy is mondhatnánk hogy amikor egymással szemben állunk az agyunk úgy rendezi át magát hogy jobban hasonlítsunk egymásra.

Így magyarázható például az empátia, de természetesen ennél sokkal több következménye van. Ez azt is jelenti például, hogy amikor tudatosan a szeretet és harmónia mentális állapotát sugározod, bárki aki veled van elkezd  szeretetet és harmóniát érzékelni – ami azt is jelenti hogy nem akarnak vagy nem tudnak neked ellenállni. Mindnyájan tapasztaltuk már, hogy azok az emberek társaságában akik úgy érzik a világ egy harcmező és hogy mindenki ellenük van, mi is elkezdünk hasonló haragot és ellenállást érezni.

Ez azt is jelenti hogy egy társaságban vagy netalán a párkapcsolatodban nyert ügyed van ha tudatosan odafigyelsz a mentális állapotodra. A szeretet és harmónia állapotában sokkal több sikerre számíthatsz. Visszaveheted életed fölött az irányítást. Még egyszer azonban hangsúlyozom, hogy ez az eszköz csak akkor működik ha nincs mögötte a másik dominálására irányuló szándék.

szeretetItt kell megemlítenem az idegrendszerünk által létrehozott elektromágneses teret. Ez is egy tudományosan bizonyított, jelenlegi berendezéseinkkel mérhető jelenség. Ennek az esetében is bizonyítást nyert, hogy más emberek jelenlétében az agyhullámaink és szívdobbanásaink elkezdenek szinkronba kerülni. Gondolj csak vissza egy olyan eseményre amikor mondjuk koncerten voltál és úgy érezted hogy az egész idegrendszered a csúcsra van járatva. Ezért van a tömegnek hatalmas hatása az emberekre, természetesen akkor amikor erős érzelmek generálódnak. Ilyenkor a hisztériához közeli állapotok is képesek kialakulni.

Azt javaslom próbáld ki te is milyen hatással lehetsz az emberekre ily módon. Keltsd életre magadban a szeretet, harmónia rezgéseit és falak omlanak le körülötted.  Nekem rendkívüli tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatosan – újra, újra és újra ami persze a kísérletezési kedvemet csak erősíti.

Kategória: Ingyenes | A közvetlen link.