A kineziológia mint személyiségfejlesztő módszer

kineziológia kineziológus izomtesztelésA kineziológia egy olyan eszköz, amelynek segítségével jelentősen javíthatsz az életminőségeden. A kineziológia oldja a különböző szinteken jelentkező blokkot elősegítve a harmónia, az egyensúly megteremtését testi, lelki, szellemi szinten. Rálátást biztosít korlátozó hiedelmeinkre, amelyekről addig nem volt tudomásunk. Az emberek az oldást követően nagyobb szabadságról és belső békéről számolnak be.

A kineziológia azt vallja hogy testi, lelki, szellemi egészségünket, a kapcsolatainkat lényegében hiedelemrendszerünk határozza meg. A fizikai testünk a legbelső gondolataink, érzelmeink kivetülése. Más szóval: Amit mi mentálisan igaznak hiszünk, az fizikailag is igaz, legalábbis az agyunk vonatkozásában. Hasonlóképpen gondolataink és érzelmeink a magasabb Énünket fejezik ki. Amikor fizikálisan, mentálisan, spirituálisan összehangoltan, koherensen működünk, ragyogó egészségnek örvendünk és teljes életet élünk.


Ha a három elem bármelyike is kibillen az egyensúlyából, az egész rendszer egyensúlya felborul és az életminőségünkben romlást tapasztalunk. Gondolataink, érzelmeink nagyon gyakran automatikusak. A szokásaink rabjai vagyunk. Szokásainkat eltanultunk valahonnan, valakitől valamikor, többnyire szüleinktől. Gondolataink, érzelmeink pedig mintha saját életet élnének. Sokszor úgy érezzük hogy nem tudjuk őket kontrollálni és a legjobb szándékunk ellenére sem úgy alakulnak a dolgaink, életünk ahogyan szeretnénk.

A kineziológia alapgondolata az, hogy természetünknél fogva minden ember pontosan tudja, hogy mi a jó megoldás számára, a gyógyulás a bensőnkből fakad. A magasabb Énünk energiája képes arra hogy kiigazítsa, átszervezze egyensúlytalanságainkat. Pusztán azzal hogy tudatosítjuk magunknak a bennünk lévő különböző blokkokat és aktivizáljuk a belső intelligenciánkat, belső erőforrásainkat, az egyensúly helyreáll.

A stresszoldás egyszerre több szinten működik. Izomteszteléssel azonosítjuk és egyben tudatosítjuk a korlátozó hiedelmeinket és egyéb blokkokat.

A kineziológia azt vallja hogy a tudatosság önmagában egy erőteljes gyógyító energia. A végcél ennek a tudatosságnak az állandósága minden szinten. A kineziológia egy hatásos, átfogó energia kiegyensúlyozó eszköz. Biztosítja az egészséget, a személyiség- és spirituális fejlődést.

Honnan származnak a blokkjaink?

A kineziológia abból az alapfeltevésből indul ki, hogy testünk úgy tárolja az információt mint egy számítógép. Ez az információ lekérdezhető ha megfelelően kérdezünk és közben izomtesztelünk. A lekérdezett információ lényegében egy információ csomag, amelyben jelen van egy esemény, a hozzá kapcsolódó érzelmek, az érzelmekhez kapcsolódó döntések, az eseményhez kapcsolódó életkörülmények, illatok, ízek, hangok. Ezért van az, hogy ha a csomag bármely elemével találkozunk a mindennapokban, például egy illattal vagy érzéssel, akkor az egész csomag életre kel és ismételten rossz döntést hozunk, azt a döntést amely ahhoz a csomaghoz tartozik. Ismételten ugyanazokkal a problémákkal találkozunk, nem vagyunk képesek túllépni rajtuk.

És ami csak tetőzi a problémánkat, hogy a testünk hajlamos arra hogy folyamatosan ismerős körülményeket keressen, mert az jelenti számára a biztonságot. Problémáink pedig ismétlődnek ahelyett hogy megszűnnének.

Ha megértjük hogyan működik az elménk, hogyan tárolja ezeket az információ csomagokat, megértjük hogyan betegszik meg a test ezektől a folyamatosan ismétlődő sémáktól.

Tulajdonképpen egy érzelem az ami ezeket a negatív programokat működésbe tartja. Ezt az érzelmet kutatjuk fel és oldjuk fel a kapcsolódó stresszt. A cél az, hogy visszaadjuk az embernek a választás lehetőségét, hogy ne csak a bizonyos érzelemhez kapcsolódó döntést ismerje fel hanem hogy képes legyen arra hogy meglássa a lehetőség végtelen tárházát és képes legyen megoldani a problémáját.

Mikor van szükséged kineziológusra?

Ha elveszettnek érzed magad, ha úgy érzed az életed céltalan. Ha úgy érzed hogy a dolgok nem úgy alakulnak az életedben ahogyan azt szeretnéd. Amikor úgy érzed hogy az önbecsülésed mélyre sülyedt . Ha harmóniára vágysz az életben. Ha fokozni szeretnéd vitalitásodat, kreativitásodat. Ha belső békére vágysz.

A kineziológus segít kimászni a gödörből, segít hogy ismét magadra találj. Segít hogy újra álmodhass, hogy kezedbe vegyed az életed irányítását, hogy engedd el a múltat. Segít növelni önbizalmadat. Megalkothatod azt az életet amire vágysz.

Jómagam is stresszoldással foglalkozom. Segítek az embereknek hogy kezükbe vegyék életük irányítását. Szeretettel várlak, ha úgy érzed, hogy válaszút elé érkeztél és szeretnéd tisztán látni a megoldásokat, ha szeretnéd jobban megismerni magad, ha szeretnéd felismerni azokat a blokkokat amelyek eddig megakadályoztak abban hogy teljes életet élj, ha szükséged van harmóniára az életedben.

A bejegyzés kategóriája: Kineziológia kisokos
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.