Kineziológia – One Brain

agy A One Brain módszer egy olyan komplex személyiségfejlesztő módszer, amelyhez hasonlót még nem tapasztaltál. Kombinálja a holisztikus gyógyítás elemeit, a testenergiákat, különböző agykutatásokat, és az eredeti kineziológiát.

A One Brain módszer 3 lépésből áll. Első lépésben felkutatjuk a fel nem oldott negatív érzelmi stresszt, negatív hiedelmet amely visszatart, visszahúz téged a problémamegoldásban. Kiválasztjuk a megfelelő korrekciós technikát amellyel gyengéden kivezetjük a stresszt a testből és az elméből. Harmadik lépésben ha szükséges utólagos gyakorlatokat végzünk.

A One Brain módszert úgy fejlesztették ki, hogy feloldja a negatív érzelmi stressz okozta problémákat: ellentmondó hiedelmeket, fixációkat, fura viselkedéseket, félelmeket stb. A negatív érzelmi stressz sajnos garantálja hogy most, a jelenben olyan jövőt alkotsz amelyet többnyire a múltad, a múltban átélt érzelmek befolyásolnak.

önbizalom

A One Brain alapgondolata az, hogy a megoldás kulcsa hogy azzá válj, mint akinek mindig is álmodtad magad, benned van.

Mivel te vagy az egyetlen, aki megbízható információval szolgálhat magadról, izomtesztelést használunk a One Brain módszer eszközeként. Az izomtesztelés során nem magát az izmot teszteljük, hanem az érzelmeket, érzéseket. Izomteszteléssel kérdéseket tehetek fel a tudatalattidnak, amely egy határozott igennel vagy nemmel válaszol. Úgy működik lényegében mint egy hazugságvizsgáló, és nem szükséges hogy tudatos emléked legyen a stresszel kapcsolatban.

A stressz meghatározza a választásainkat.

Jelenedet a múltad határozza meg?
A stressz lényegében érzelem és fájdalom keveredése. A negatív érzelmi stressz megakadályozza, hogy megoldást találj a problémáidra, akadályoz a tanulásban, és egyáltalán abban, hogy olyan életet élj mint amilyet szeretnél. A One Brain módszerrel megtaláljuk az okokat, és feloldásukkal megszűnnek a fájdalmak (lelki, testi) és beáll a lelki, testi gyógyulás.

Ha egy negatív stressz ér bennünket tanulás közben (pl. olvasás, írás, autóvezetés, új sport) az a stressz annak a tevékenységnek a szerves része lesz, és meggátolja hogy rendesen elvégezzük azt a bizonyos feladatot. Bármikor megismételjük azt a tevékenységet, vagy valami hasonlót, az a bizonyos negatív stressz aktiválódik, és a tevékenységünk kudarcba fullad vagy a teljesítményünk pocsék lesz.

Ha a jelenben a választásainkat a múltbeli rossz élmények hatása alapján hozzuk meg, gátakat szabunk magunknak. Ha nem törjük meg a sémát, nem tapasztaljuk meg a sikert, elhisszük hogy nincsen választásunk a jövőnket illetően. Itt jön a képbe a One Brain.

A One Brain módszer segítségével megtanulod hogy van választásod. Nulla negatív érzelmi stresszel a múltban és jelenben olyan alternatívák bukkannak elő számodra, amelyeket addig talán észre sem vettél.

érintés „Varázslatos eszközök” amelyek integrálják a testet, lelket, szellemet

 

Mi a varázslat? A varázslat az erőteljes hatással bíró  eszközökben rejlik, amelyekkel azonosítjuk és oldjuk a negatív érzelmi stresszt, amely akadályozza hogy megfelelő döntéseket hozz a jelenben.

One BrainViselkedési barométer. Ez egy fajta térkép amellyel azonosítani tudjuk, hogy egy adott problémával kapcsolatban hol állsz érzelmileg tudatos, tudatalatti vagy testi szinten. Ugyanakkor a kívánt lelkiállapotodat is megtaláljuk ezen a térképen.

One Brain – Alkat / Funkció. Rálátást kapsz arra, hogy ki is vagy te valójában, hogy mire is születtél, hogy hogyan erőszakoltad meg magad hogy olyanná válj aki tulajdonképpen nem vagy. Ezzel a felismeréssel megoldódnak életed nagy problémái, beleértve a párkapcsolati problémákat.

One Brain – Tiszta izomáramkör teszt. 97%-os biofeedback technika korregresszióval kombinálva, amely oldja az érzelmi stressz okozta fizikai, mentális érzelmi hatásokat azért hogy szabadon hozd meg a döntéseidet. Ez egy gyors és megbízható módja annak, hogy információt nyerjünk egy személy tudatalattijából. Amikor ráhangolódsz a saját igazságodra felismered hogyan hoztad létre az életedben a különböző problémákat, és hogyan old meg ezeket. Egy kulcsot kapsz a kezedbe, amellyel elmozdulsz az önbizalomhiány állapotából az önismereten keresztül, a magabiztos ÉN állapotába.

A bejegyzés kategóriája: Kineziológia kisokos
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.