Mit mondana a gerinced ha beszélni tudna?

Ha inkább olvasnád:

 

Képzeld el, mi lenne ha a tested beszélni tudna?

Mi lenne ha például a gerinced megszólalna?

Mit mondana?

Miről panaszkodna?

Üdvözöllek, Kalló Melinda vagyok BodyTalk terapeuta.

Ha érdekelnek az alternatív módszerek és gondolkodás, jó helyen jársz.

Ebben a videósorozatban bekukkanthatsz a szervek, testrészek titkos életébe. Megtudhatod eddig el nem mondott történetüket, élményeiket, panaszaikat.

Hahó, szia. Nekem köszönheted, hogy a gerincesek törzsébe tartozol. Ez az evolúciós létra egy magasabb fokozata. Persze ha valaki „gerinctelennek” titulál, az nem az én hibám! Ó és micsoda bók, amikor valakire azt mondják, hogy „Igen, ennek az embernek van gerince”. Ezt inkább érzem a magaménak.

Igencsak érzékenyen érint, ha ellenségesnek érzékeled a körülötted lévő világot. Imádok csatlakozni az élet áramlataira, imádom meglovagolni az adódó hullámokat. Akkor vagyok az elememben, akkor vagyok rugalmas és szilárd egyszerre.

Amikor úgy érzed, hogy az élet csak elvárások tömkelege, megszorításokkal fűszerezve, ez merevséget és rugalmatlanságot kódol belém. Ilyenkor olyan vagyok mint egy lehorgonyzott hajó a viharban. Nem tudom meglovagolni a hullámokat, nem tudok alkalmazkodni az oldalszél jelentkezésekor, nem leszek hullámlovas, csak egy roncs marad belőlem, amelyen átcsaptak a hullámok.

Van egy titkos énem is. A tudatosságod antennája vagyok. Képzeld, érzékelem az alapkarakteredet és természetesen azt is amikor nem vagy vele összhangban. Amikor megtagad önmagad, én lekapcsolódom vagy befeszülök, hogy senki se láthassa az igazi önvalód. Ilyenkor nem tudom tenni a dolgom, az izmaim megkeményednek és a fájdalom mindennapos vendégem lesz.

A hólyagmeridián is befolyásolja a karakteremet, a vágyaimat, libidómat. Ha nincs egyensúlyban, akkor  a félelem és a harag energiák összegyűlnek és egy idő után megjelenhet az életedben az irigység, neheztelés, gyanakvás. Ez a rengeteg negatív energia nem segít, hogy egészséges maradjak.

A kundalini energiával is bensőséges a kapcsolatom és általa a kreatív energiákkal. Tökéletesen érzékelem amikor a kreatív energiáidat a csúcsra járatod és megvalósítod azt az életet amit elterveztél magadnak. Ha blokkolod a kreatív energiáidat vagy negatív asszociációid vannak vele kapcsolatosan, akkor szenvedek.

A központi idegrendszerrel is családias a kapcsolatom. Megérzem amikor hiperérzékeny vagy a környezeti hatásokra, fizikálisan vagy érzelmileg, vagy teljesen érzéketlen a benyomásokra. Mindkét esetben a kapcsolódó izmaim befeszülhetnek vagy elgyengülhetnek. És az eredmény….igen, kitaláltad…fájdalom.

Hát, valami ilyesmiket mesélne a gerinced ha beszélni tudna.

A Bodytalk oldásokon bevonjuk a beszélgetésbe a gerincet ha szükséges.  Helyreállítjuk a sérült kommunikációs csatornáit. Természetesen a test-elme egy komplex rendszer és a beszélgetésbe más testrészek, szervek, mirigyek, energiák is bekapcsolódnak és ha szükséges segítenek az egyensúly helyreállításában.