Önérvényesítés hiánya, kisebbrendűségi érzés a horoszkópban

Ha olvasni szeretnéd:

Ebben a videóban beszélni fogok a kisebbrendűségi érzés, az önérvényesítés hiánya, a bűntudat mögött húzódó karmikus terhekről és azokról a problémákról amelyek ebből fakadnak.

Mint mindig, ezt is az evolúciós asztrológia szemszögéből mutatom be, ahol az elemzés középpontjába a lélek kerül, az hogy milyen leckékkel, feladatokkal születtünk ide, erre a Föld nevű bolygóra.

Üdvözöllek, Kalló Melinda vagyok BodyTalk terapeuta és asztrológus.  Ha érdekel, hogy miért történik veled az, ami történik, ha gyanítod hogy életed eseményei mögött egy gondosan kimunkált rendszer áll és ha szeretnél bekukkantást nyerni a kulisszatitkokba akkor nézd tovább ezeket a videókat. Biztosan megtalálod azt, ami a te életed mintázatairól szól.

A 6-os energiához, más néven a szűz archetípusához olyan kulcsszavak tartoznak mint az: önfeláldozás, bűntudat, alkalmatlanság, krízis, kisebbrendűség, önérvényesítés hiánya, de olyan is mint az önfejlesztés, szolgálat, gyógyítás.

A 6-os energia sérülése gyakran teremt túlzottan aggódó, kritikus, megalázkodó személyiséget, esetleg önérvényesítésre képtelen embert.

Ilyenkor ha megnézzük az asztrológiai képletet leggyakrabban azt tapasztaljuk, hogy a Szaturnusz vagy a Leszálló Holdcsomópont a Szűzben vagy a 6-os házban áll, esetleg a Merkúrnak vannak nehéz fényszögei.

A karmikus múltban ilyenkor olyan események rejtőznek, ami miatt a léleknek bűntudata van. Na nem azért mert elkövetett volna valamit, hanem azért mert nem tudta megakadályozni a tragédiát, mert nem volt eléggé felkészült, eléggé körültekintő, eléggé tökéletes.

Például orvosként nem tudott mindenkit megmenteni, hasztalanul próbálkozott. Esetleg valamilyen szakmát nem tudott megfelelően elsajátítani és emiatt alkalmatlannak érezte magát, esetleg valaki sérült emiatt vagy megalázták. Olyan élet is elképzelhető hogy  a lélek nem ismerte fel a jó és rossz közti  különbséget, ami valamilyen krízis állapothoz vezetett.

Ugyancsak a 6-os energia sérülését okozták a múltban az egyház inkvizíciós tevékenységei. Akár elkövetője, akár áldozata volt a lélek az ilyen brutális történéseknek a 6-os energia sérülése következett be.

Egy ilyen karmikus múlt a jelenben okozhat egy állandó, lappangó, felszín alatt meghúzódó bűntudatot, ami arra készteti az embert, hogy feláldozza önmagát, például a családban vagy a munkahelyén.  Megjelenhet erőteljes kritikus hajlamként mindennel és mindenkivel szemben, de az is lehet, hogy a kisebbrendűségi érzések miatt az ember képtelen az önérvényesítésre, hiszen lebecsüli önmagát. Úgy érezheti, hogy soha nem lehet elég jó.

A legfontosabb feladata a léleknek ilyenkor, fejleszteni a spirituális rálátását, intuícióját. A spirituális megértés, elfogadáshoz vezet. Az ember megérti, hogy az életnek értelme van, az életünk egy magasabb tervnek a része. A látszólagos káosz ellenére rend uralkodik.

A 6-os energiával dolgozó lélek tanulhatja például az alázat és a szolgálat fontosságát is. Gondoljatok csak Teréz anyára. Ő minden lépésével az elesetteket szolgálta. Ő egy magasabb rendhez csatlakozott. Ő a szolgálatnak egy magas szintjét testesítette meg.

A sebek, traumák amelyeket előző életekből hozunk magunkkal, jelentősen befolyásolják jelenlegi életünket és a részét képezik az un. karmának. Ezek a múlt életbeli traumák félelmeket, fóbiákat, paranóját, merevséget, kényszeres cselekvéseket, mentális zavarokat okozhatnak a jelenben. Dr. Péter Levine azt mondja hogy a trauma egy befagyott energia, amely visszamaradt, blokkolódott abból az eseményből amikor a lélek veszélyeztetve érezte magát.

Az Evolúciós asztrológiával feltérképezhetjük ezeket a múltbeli befagyott mintákat és kineziológiával vagy Bodytalkkal dolgozhatunk rajtuk a jelenben.