Meg tudod válaszolni ezeket a kérdéseket?

EmlékekGondolkodtál valaha is azon, hogy milyen hatással lehetnek rád, a jelenlegi életedre, a régi emlékek? Ezek a régi energiák finoman, de erőteljesen átszövik észlelésedet, megalkotják azt a szűrőt amellyel szemléled, érzékeled a valóságodat, meghatározzák az elvárásaidat az életed különböző területein: párkapcsolatokban, baráti kapcsolataidban, az emberekhez fűződő viszonyodban, az életed minden pillanatában.

Az életedben vannak kulcsfontosságú momentumok a gyerekkorodból vagy akár a felnőtt korodból, amelyek rányomják az elmédre pecsétjüket és meghatározzák, hogy milyen szemüvegen keresztül szemléled az életet. Édesanyád folyamatosan szidta az édesapádat? Édesapád alkoholista volt és ráadásnak agresszív? Édesanyád folyton fáradt volt és türelmetlen veled?

Milyen hatással van mindez jelenlegi kapcsolataidra?

Ha figyelmes vagy észre tudod venni a furcsa mód ismétlődő témákat az életedben. Bizalmatlan vagy esetleg az emberekkel? Különböző félelmek gyötörnek? Újra és újra elköveted ugyanazt a hibát, pedig megfogadtad, hogy soha többé…?

Ha válaszolsz ezekre a kérdésekre megtaláltad azt a rejtélyes szálat, ami összeköti gyermekkorodat felnőttkoroddal.

Fel tudod oldani ezeket a szálakat egyedül? Igen.

Hogyan?

A Fókusz és elengedés technika segíthet ebben.

Ha nem megy egyedül fordulj kineziológushoz vagy Bodytalk terapeutához. Ilyenkor egy külső objektív segítő sokat lendít a témában, segít neked abban, hogy felismerd a mélyen húzódó, rejtett okokat és különböző technikák segítségével segít feloldani az emlékekhez kapcsolódó negatív érzelmi töltést.

Ha hasznosnak találtad az írást és szívesen dolgoznál velem terheid letételében hívjál, a honlapomon található telefonszámon vagy küldj egy levelet emailben.

Kategória: Irányelvek a sikeres változáshoz, Stressz | A közvetlen link.