Párkapcsolati probléma

A párkapcsolati probléma feltérképezése

Te melyik oszlopba sorolnád magad?

Egészséges párkapcsolat Problémás párkapcsolat
Gyakran hálásak egymásnak Egyikük vagy mindkettő irritált, depressziós
Értik egymás nem verbális kommunikációját Nem vesznek egymásról tudomást
Élvezik felemlegetni a régi időket Nagyon ritkán emlékeznek a közös múltjukra
A nap végén megkérdezik egymástól hogyan telt a napjuk. Gyakori köztük a nagy csend.
Figyelnek egymás igényeire és megpróbálják kielégíteni azokat Egyikük vagy mindketten kritizálják a másik céljait, igényeit
Megbeszélik a terveiket, céljaikat, értékeiket Ritkán vagy egyáltalán nem beszélnek ilyesmiről
Közösen étkeznek Ritkán étkeznek együtt
Közös programokat szerveznek Külön utakon járnak
Tiszteletben tartják egymás vágyait, döntéseit Gyakran kritizálják egymást, megszólják a párjuk vágyait, döntéseit
Az esetleges nézeteltéréseket megbeszélik Gyakran veszekszenek
Boldogok együtt Egyikük vagy mindketten válni szeretnének de nem tudnak a bűntudat, a félelem miatt.

párkapcsolati probléma>Párkapcsolati probléma miatt úgy érzed hogy érzelmi hullámvasúton éled az életed? Szeretnél végre jó döntést hozni? Szeretnéd ha bízhatnál a döntésedben?

Einstein valamikor azt mondta, hogy egy problémát nem lehet megoldani ugyanazzal a gondolkodással mint amivel létrehoztuk azt. Ez a meglátás rendkívüli módon igaz minden érzelmi, lelki problémánkra, különös képpen a párkapcsolati probléma esetében.

Gyakran találjuk magunkat olyan ördögi körben amikor a érzelmi, lelki problémáinkért a párunkat, a körülményeinket kezdjük el hibáztatni. Ebben az állapotban bármilyen „racionális” döntést is hozunk, a kivitelezését általában halogatni kezdjük vagy olyan ellentmondó érzéseink vannak a döntéssel kapcsolatosan, hogy nem bírunk továbblépni a megoldás irányába, sőt a legtöbb esetben ilyenkor döntésképtelenné válunk.

Ilyen esetben minden érzelmünk, gondolatunk tartalmaz egy parányi igazságot, de nem tartalmazza a teljes képet. Csak akkor vagyunk képesek átlátni a problémát, ha megszabadulunk korlátozó hiedelmeinktől, ha felszabadítjuk azokat az érzelmi blokkokat, amelyek úgynevezett vakfoltokat eredményeznek az észlelésünkben.

Párkapcsolati probléma megoldása

párkapcsolati problémaPárkapcsolati probléma esetében a leggyakoribb, hogy a másik embert próbáljuk megváltoztatni, tőle várjuk a változást, de sajnos ez nem egy hatékony problémamegoldás. Valljuk be őszintén ez általában nem sikerül. Amíg a belső problémáink megoldatlanok, amíg érzelmileg szenvedünk nem leszünk képesek egy „jobb” minőségű kapcsolatot létesíteni, mert előbb vagy utóbb ugyanazzal a problémával találjuk magunkat szembe.

A párkapcsolati probléma megoldásának kulcsa a következők felismerésében rejlik:

  1. Olyan emberré kell válnod mint amilyen embert szeretnél magad mellett látni. A párod pusztán egy tükröt tart eléd.
  2. Előfordul, hogy egy olyan spirituális törvény lépett működésbe nálad, mely értelmében a párod azért viselkedik úgy veled, mert meg kell tanulnod valamilyen leckét. Természetesen ő ezt nem tudatosan teszi, de a viselkedése által hozzásegít téged a gyógyuláshoz.

Mindkét esetben a megoldás kulcsa bennünk van.

Eszközök a párkapcsolati probléma megoldásához

párkapcsolati probléma megoldása>A helyzet most már egészen világos. El kell kezdened dolgozni magadon. Ezen az oldalon nagyon sok információt és eszközt találsz, amely segít a párkapcsolati probléma megoldásában vagy segít felismerni a lehetőségeidet, amely segít a fejlődésben és a felismerésben. Folyamatosan töltök fel az oldalra olyan anyagot amely segítségedre lehet.

Ha fel szeretnéd gyorsítani a folyamatot szívesen segítek. Több technikát alkalmazok a terápiám során, melyek közül a legfontosabb a kineziologia oldás. Olyan felismerésekben lehet részed amelyek gyökeresen megváltoztatják hozzáállásodat a problémához és exponenciálisan megnövelik hatékonyságodat.

Ne feledd!

Te vagy az életed szakértője!

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33


A bejegyzés kategóriája: Partnerkapcsolatban, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.