Hogyan találod meg a lelki társad

lelkitars, párkapcsolatAhhoz, hogy megtaláld a lelki társadat, először is meg kell értened, hogy mit jelent a lelki társ és milyen egy lelki társ párkapcsolat. Mit jelent számodra a lelki társ fogalma? Ha megtalálod a lelki társad harmóniában és felhőtlen boldogságban élsz életed végéig? Azt jelenti, hogy az örömteli élet után együtt és egyszerre keltek át az örökkévalóságba? Elképzelhető számodra, hogy egy lelki-társ kapcsolat egy erős spirituális élmény, amely gyakran harmonikus, de néha zavaros is tud lenni, de minden esetben a fejlődésetekről szól?

Sok lelki társsal kapcsolatos hiedelemmel találkoztam már, ezért szeretném előre tisztázni, hogy mi NEM egy lelki társ, ez talán rávilágít arra, hogy milyen lehet egy ilyen társ valójában…

Egy lelki társ NEM egy olyan partner:

–         Aki soha nem vitatkozik

–         Aki feltétel nélkül szeret mindent veled kapcsolatban

–         Aki minden tettünket elfogadja

–         Aki ugyanazt az ételt, hobbit, tevékenységeket szereti mint mi

–         Akinek nincsenek a múltjából előbukkanó megoldásra váró  problémái

–         Akinek nincsenek más lelki társai

Egy másik gyakori téves elképzelés, hogy egy embernek csakis egy lelki társa lehet a földkerekén, ha elveszti azt az egyet, akkor soha többé nem talál magának egy másik lelki társat. Egy másik fura elképzelés, hogy mi történik akkor ha a lelki társad egy másik kontinensen van, akkor semmi esélyed, hogy találkozz vele. Azt is gyakran gondolják az emberek, hogy a lelki társaddal csak romantikus kapcsolatod lehet. A lényeg az, hogy több lelki társad is lehet az életed során, akár egyszerre is, hiszen ez a társ lehet hogy a gyermeked, a szülőd, a szomszédod, az ismerősöd, de lehet akár az ellenfeled is.

Milyen a lelki társ?

lelki társ, párkapcsolatFontos tisztázni, hogy egy lelki társ kapcsolat nem mentes a konfliktusoktól. Egy lelki társ kapcsolat fantasztikus boldogságot és fejlődést hozhat az életünkbe ha hajlandók vagyunk felismerni azt és hálásak lenni érte.

Persze most jogosan teszed fel a kérdést hogy hol, hogyan találsz rá a lelki társadra amikor egy párkapcsolatot szeretnél. Mint minden más ez is odafigyelést igényel és egy kis munkát. A sült galamb most sem pottyan a szánkba.

Lépések a lelki társ megtalálásához

  1. Írd le egy papírra azokat a tulajdonságokat, amelyeket elvársz egy lelki társtól. Ne állj meg három vagy négy tulajdonságnál. Írj egy lapot tele. Világítsd meg minden szempontból a témát. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen segít rendezni a gondolataidat, érzéseidet, segít fókuszálni.
  2. Írd le azokat a tulajdonságokat, amelyeket egyáltalán nem tudnál elfogadni, amelyek egészen biztos kiborítanának.
  3. Válj olyan emberré mint amilyet magadhoz szeretnél vonzani. Ha egy elképesztően fantasztikus lelki társat szeretnél találni, akkor válj te is elképesztően fantasztikussá. Nem gondolom, hogy egy lelki társ kapcsolatból hiányzik a konfliktus, de a konfliktus minőségét, erejét, amplitúdóját igenis tudjuk befolyásolni. Ha dolgozol magadon, ha elvégzed a házi feladatot, egy magasabb rezgési szintre kerülsz jómagad is és egy olyan lelki társat vonzol magadhoz ezáltal aki ezzel a szinttel kompatibilis. Tehát ha még mindig haragszol az exedre, akkor itt az ideje, hogy megbocsáss neki – most. Ha netalán önbizalomhiányod van a fölösleges kilóid miatt, akkor vagy elfogadod magadat száz százalékosan vagy leadod a fölösleget. Ha azt szeretnéd, hogy sikeresebb légy, hogy pénzügyileg biztonságba érezd magad, akkor hasonló módon fogadd el magad úgy ahogy vagy, olyan helyzetben amilyenben vagy, tudva hogy a lelki társad így fog elfogadni és szeretni téged.

A lelki társad mindig visszatükrözi azt amilyen lelked legmélyén vagy, azt ahogyan érzel önmagaddal kapcsolatban. Tehát ha azt szeretnéd, hogy szeressen, tiszteljen, vigyázzon rád, akkor neked is el kell kezdened szeretni, tisztelni önmagadat.

Eszközök a lelki társ megtalálásához

Az önismerethez, személyiséged fejlődéséhez a kineziológia egy nagyon erőteljes eszköz. Mindig ámulatba ejt az ereje, pedig már sokszor megtapasztaltam azt. Ha nem tudod feldolgozni a múltad eseményeit és ezáltal komoly önértékelési zavaraid vannak, ha folyton elégedetlenkedsz önmagaddal, ha nem tudod miért történik veled mindig ugyanaz és nem tudsz kiszállni a mókuskerékből, ha változtatni szeretnél az életeden de nem tudod hogyan kezd el, akkor segítségre van szükséged. Ne becsüld alá a segítség erejét!

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33


A bejegyzés kategóriája: Partnerkapcsolatban
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.