Kineziológia oldás

Kineziológiai oldás

A kineziológiai oldás, ezen belül a kineziológiának a One Brain ága, egy olyan komplex személyiségfejlesztő módszer, amelyhez hasonlót még nem tapasztaltál. Kombinálja a holisztikus gyógyítás elemeit, a testenergiákat, különböző agykutatásokat, és az eredeti kineziológiát.

A One Brain kineziológia módszer 3 lépésből áll. Első lépésben felkutatjuk a fel nem oldott negatív érzelmi stresszt, negatív hiedelmet amely visszatart, visszahúz téged a problémamegoldásban. Kiválasztjuk a megfelelő korrekciós technikát amellyel gyengéden kivezetjük a stresszt a testből és az elméből. Harmadik lépésben ha szükséges utólagos gyakorlatokat végzünk.   

                                           

 

Árlista

A kineziológia One Brain módszerét úgy fejlesztették ki, hogy feloldja a negatív érzelmi stressz okozta problémákat: ellentmondó hiedelmeket, fixációkat, fura viselkedéseket, félelmeket stb. A negatív érzelmi stressz sajnos garantálja hogy most, a jelenben olyan jövőt alkotsz amelyet többnyire a múltad, a múltban átélt érzelmek befolyásolnak.

A kineziológia alapgondolata az, hogy a megoldás kulcsa, hogy azzá válj, mint akinek mindig is álmodtad magad, benned van.

Mivel te vagy az egyetlen, aki megbízható információval szolgálhat magadról, a kineziológia oldás során izomtesztelést használunk a One Brain módszer eszközeként. Az izomtesztelés során nem magát az izmot teszteljük, hanem az érzelmeket, érzéseket. Izomteszteléssel kérdéseket tehetek fel a tudatalattidnak, amely egy határozott igennel vagy nemmel válaszol. Úgy működik lényegében mint egy hazugságvizsgáló, és nem szükséges hogy tudatos emléked legyen a stresszel kapcsolatban.

A stressz meghatározza a választásainkat.

Jelenedet a múltad határozza meg?

A stressz lényegében érzelem és fájdalom keveredése. A negatív érzelmi stressz megakadályozza, hogy megoldást találj a problémáidra, akadályoz a tanulásban, és egyáltalán abban, hogy olyan életet élj mint amilyet szeretnél. A kineziológia One Brain módszerével megtaláljuk az okokat, és feloldásukkal megszűnnek a fájdalmak (lelki, testi) és beáll a lelki, testi gyógyulás.

Ha egy negatív stressz ér bennünket tanulás közben (pl. olvasás, írás, autóvezetés, új sport) az a stressz annak a tevékenységnek a szerves része lesz, és meggátolja hogy rendesen elvégezzük azt a bizonyos feladatot. Bármikor megismételjük azt a tevékenységet, vagy valami hasonlót, az a bizonyos negatív stressz aktiválódik, és a tevékenységünk kudarcba fullad vagy a teljesítményünk pocsék lesz.

Ha a jelenben a választásainkat a múltbeli rossz élmények hatása alapján hozzuk meg, gátakat szabunk magunknak. Ha nem törjük meg a sémát, nem tapasztaljuk meg a sikert, elhisszük hogy nincsen választásunk a jövőnket illetően. Itt jön a képbe a One Brain kineziológia.

kineziológia segítségével megtanulod hogy van választásod. Nulla negatív érzelmi stresszel a múltban és jelenben olyan alternatívák bukkannak elő számodra, amelyeket addig talán észre sem vettél.

Ha tovább olvasgatnál a stresszoldásról, kattints ide,

vagy látogasd meg a Youtube csatornámat.

Scroll to Top