fbpx
Életfeladat megtalálása asztrológiával

Tényleg van mindenkinek életfeladata?

Az életfeladat fogalma olyan, mint egy elveszett kincsestérkép – van, aki hisz benne, és nagy erőfeszítéseket tesz a megtalálásáért, míg mások inkább más kalandokat keresnek az életükben. Ahogyan az elveszett kincses térkép is csak azok számára értékes, akik hisznek benne és elkötelezik magukat a kincs keresésében, addig az életfeladat fogalma is csak azok számára fontos, akik hisznek az élet misztériumában.

Asztrológia és kineziológia kapcsolata

Az asztrológia és a kineziológia: Két út, egy közös cél.

De vajon hogyan kapcsolódik egymáshoz az asztrológiai elemzés és a kineziológiai stresszoldás? Az asztrológia segítségével felfedezhetjük az életfeladatunkat és a karmikus múltunkat, megérthetjük az életünkben ismétlődő mintákat és a blokkok mögött meghúzódó okokat. A kineziológiai stresszoldás segítségével pedig képesek vagyunk feloldani ezeket a blokkokat

Az asztrológiai képleted

Az asztrológiai képleted egy mágikus térkép

Amikor segítségért fordulsz hozzám, és kíváncsi vagy életed mélyebb spirituális dimenzióira, mindig belekukkantok az astrológiai képletedbe is. Beszélgetésünk során az asztrológiai képleted életre kel, és felvillantja azt az életutat, amit be kell járnod. Mert igen, van ilyen. Az asztrológiai képleted a spirituális DNS-ed.

Scroll to Top