fbpx

Hogyan támogatlak a kiteljesedésben?

BodyTalk oldás
Kalló Melinda kineziológus
BodyTalk oldás
Kalló Melinda kineziológus, asztrológus, BodyTalk terapeuta
Gyors áttekintés

Miben segítek

Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor ledermedtél egy pillanatra, és azt kérdezted magadtól: „Mi a fenét csinálok?”, „Mi a fenét keresek én itt?” és valahogy így fejezted be a mondatod: „… ezen a munkahelyen”, „…ebben a kapcsolatban”. „Vajon mi történt velem?”, “Miért pont én betegedtem meg, és miért pont most?” teszed fel magadnak a kérdést.

A nagy kérdés...

…  természetesen az, hogy „Mit fogsz tenni ezután?” Marad minden a régiben és a fenti elmélkedést csak egy pillanatnyi „elmezavarnak” tekinted, hamar elhessegeted magadtól?

A kineziológia és BodyTalk segít a metamorfózisban.

Mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érzi hogy átcsapnak feje fölött a hullámok amikor a túlcsordul az a bizonyos pohár, nincs tiszta cél, nincs kiút, esetleg nincs ahova elrejtőzni.

Ilyen időkben lenne fontos hogy egy új aspektusból tekints az életedre, hogy beszélj valakivel aki ad számodra egy új rálátást, aki talán segít levenni az addig hordott szemüvegedet, aki segít oldani az érzelmi stresszeket.

Célom

A célom az, hogy megmutassam az élet történései mögött húzódó pozitív erőket, hogy visszaadjam az embereknek a választás lehetőségét és a bátorságot, hogy megtegyék azokat a változásokat amelyekről eddig csak álmodtak.

Talán magadra ismersz ebben a kis filmecskében:

Ezen az oldalon információt találsz arról, hogy hogyan közelíts a problémádhoz, milyen eszközökhöz nyúlhatsz segítségül.

  1. Asztrológiával bepillantunk személyiséged rejtett mintázataiba, feladataidra nyersz rálátást, arra hogy miért történnek veled azok a dolgok amelyek történnek, milyen ciklusok vannak az életedben, milyen lelki fejlődésre állsz készen és még sok minden egyébre.
  2. Bodytalkkal és Kineziológiával oldjuk a felhalmozódott érzelmi stresszt, ami akadályoz abban hogy előrelépj életed dolgaiban, abban hogy lelki békére leljél, abban hogy más aspektusból tekints az életedre.
  3. Ha ötvözni szeretnéd az asztrológiai betekintést az oldásokkal, egy mély átalakulást, rálátást, megértést fogsz tapasztalni.

Metamorfózis

A megfelelő eszközökkel gyökeres változást tudsz létrehozni a párkapcsolatodban, pénzügyeidben, egészségi állapotodban, életed bármely területén.

Ha majd egyszer megkérdezik tőled mi is volt az a bizonyos fordulópont az életedben, tudni fogod!

És ne feledd! Te vagy az életed szakértője!
A válasz benned van!

A kineziológia és BodyTalk segít a metamorfózisban.

Kineziológia, asztrológia és BodyTalk szolgáltatásaim elérhetőek személyesen (Budapesten) vagy online, magyarul vagy angolul. English description

Ha tovább olvasnál a témában, hogy hogyan tud segíteni neked a Kineziológia vagy BodyTalk kattints ide,

vagy látogass el a Youtube csatornámra.

Scroll to Top