fbpx

Lélektérkép
- spirituális GPS -

Lélektérkép asztrológiai elemzés

A Lélektérkép kiskönyv egy személyre szabott asztrológiai
elemzés, melyet online formában kapsz kézhez. Választ kaphatsz a legmélyebb kérdéseidre, és megismerheted az életed fókuszát.

Ez a kiskönyv neked való, ha foglalkoztatnak az olyan kérdések, mint például:

 • Miért éled azt az életet, amit élsz?
 • Miért van ilyen személyiséged?
 • Miért születtél abba a bizonyos családba és nem máshova?
 • Miért sodor az élet egy bizonyos irányba?
 • Miért vannak bizonyos öszöneid, félelmeid, sóvárgásaid, érzelmi blokkjaid?
 • Miért olyan nehéz időnként egyről a kettőre jutni, máskor pedig probléma nélkül megnyílnak előtted az ajtók?
 • Merre tart az életed?

A Lélektérkép kiskönyvből megtudhatod, hogy hol van az életed fókusza. Megismerheted a lecketervet, amivel születtél, azt, hogy milyen kalandokat éltél meg, milyen kihívásokkal szembesültél, milyen ellenfelekkel, segítőkkel találkoztál.

Megtudhatod milyen archetípusos témák voltak jelen, amelyek átszűrődnek a jelen inkarnációdba és meghatározzák életed alakulását, befolyásolják a súlypontokat, mágneses erőként húznak egy bizonyos irányba vagy taszítanak egy másikba. 

 

 

Asztrológiai elemzés

A Lélektérkép kiskönyv összeállításához az evolúciós asztrológia eszköztárát használom. Itt a fókusz a Plutó valamint a Holdcsomópontok helyzetén van. Az evolúciós asztrológia célja hogy feltárja a lélek útját, hogy megmutassa, honnan jövünk és merre tartunk, megmutatja hogy mire kell fektetnünk a hangsúlyt ebben az életben hogy beteljesítsük, megtapasztaljuk azt amiért ide születtünk.

Miért érdemes ezzel foglalkozni, kérdezheted. Teljesen jogos a kérdés.

Az én személyes tapasztalatom az, hogy amikor az ember megismeri a válaszokat a fentebb feltett kérdésekre, jelentősen emelkedik a tudatossági szintje és a lélek a gyógyulás útjára lép. Számomra csak ez számít. Nagyon sokszor előfordul, hogy amikor az ember szenved ilyen vagy olyan tünetektől, az nem más, mint egy spirituális krizis, a lélek jajkiáltása.

A Lélektörténet megismerésével a sóvárgó lélek hiányérzete csillapodik, az élet kirakósdarabkái kezdenek a helyükre kerülni. Elkezdesz emlékezni arra, hogy ki is vagy valójában.

Munkafüzet az asztrológiai elemzéshez

 

 Bónuszként az elemzéshez kapsz egy Munkafüzetet (online formában). A benne megfogalmazott kérdések segítenek neked feldolgozni, átgondolni, elmélyíteni az olvasottakat.

Nem könnyű  megtörni a karmikus mintákat. Erőfeszítésre van szükség. Ha elvégzed a munkafüzetben leírt gyakorlatokat, közelebb kerülsz ahhoz, hogy a tudatalatti tartalmakat a felszínre hozd.

Lélektörténeted megismerésével kulcsot kapsz a kezedbe lelked útjának feltérképezéséhez. Felismered, hogy mennyire fontos hogy fejlődjél, tanuljál, növekedjél, éretté váljál, hogy emeljed tudatosságodat.

A cél az lenne, hogy gyorsítsad az evolúciódat nemcsak pszichológiailag, hanem szellemileg is. Egy jól megélt élet kincset ér. Úgy gondolom, hogy a születési horoszkóp a kincs térképe, mert amit benne találunk az egy kódolt utasítás egy jól megélt életre.

A Lélektérkép kiskönyv megmutatja neked a tervezetet, a tervet, amit a lelked alkotott és emlékeztet arra, hogy mi célból vagy e világon. Ez nagyon megerősítő és nagyon inspiráló lehet, és korrekciót adhat neked, ha eltévedtél az úton. A horoszkópod, a Spirituális Gps-ed útbaigazít.

 • 15-18 oldalas elemzést
 • Plutó helyzetének elemzése
 • Leszálló Holdcsomópont elemzése
 • Felszálló Holdcsomópont elemzése
 • Holdcsomók urai és a fényszögek
 • Hogyan segít a személyiséged az életfeladat teljesítésében
 • Munkafüzet
Kineziológia

Megrendelés lépései:

 1. Kattints alábbi linkre és töltsd ki a kérdőívet. A kérdőív utolsó kérdését (” Milyen problémák foglalkoztatnak jelenleg?) megválaszolni nem kötelező. Nem kell írnod az aktuális problémákról ha nem szeretnél. Az információ csupán azt a célt szolgálja hogy kitérjek rá az elemzésben, hogy az adott probléma vagy problémák hogyan illeszkednek a karmikus feladatba, a megtanulandó életleckékbe. A haszna ennek az, hogy új megvilágításba kerülhet a probléma, a kihívás.
 2. Nyomd meg a “Küldés” gombot
 3. Várd meg amíg visszajelzek neked, hogy megtudd benne vagy-e az első 30 jelentkezőben. 
 4. Ha jelzem a levélben hogy igen, akkor utald el a díjat a következő számlaszámra:  10700024-22226109-51100005  Kalló Melinda néven. A közleménybe írd be a neved, hogy be tudjalak azonosítani.

Tíz munkanapon belül megkapod az elemzést az email címedre. Elképzelhető, hogy menet közben, a képleted pontosítása érdekében, kérdezni fogod tőled. Szükséges a 10 nap, hiszen személyre szóló elemzést készítek, nincs automatizálva a folyamat. 

Ha technikai okok miatt nem tudod kitölteni az Űrlapot, nyugodtan írjál az email címemre: kallomlnd@gmail.com

Kineziológia

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi idő alatt kapom meg az elemzést?

– Az utalás beérkezésétől számítva 10 munkanap. Erre az időre azért van szükség, mert személyre szabott az elemzés, nincs automatizálva a folyamat. Nekem is idő kell amíg az elemzést elvégzem és leírom.

Nem tudom a születési óra, percemet. El lehet készíteni így is az elemzést?

– Igen, el tudom készíteni így is. Ilyenkor az életterületeket nem vesszük figyelembe csak a jegyeket, de hasznos információ szűrhető ki ezzel is a képletből. 

Milyen házrendszert használok?

– az Evolúciós asztrológia a Porphyrius házrendszert használja, de ha te ragaszkodsz más házrendszerhez, akkor úgy végzem el az elemzést. Levélben tudsz nekem szólni ezzel kapcsolatosan.

Scroll to Top