Kalló Melinda kineziológus

Eszközök amivel változtathatsz az életeden

Kineziológia

A kineziológia módszerével oldjuk az érzelmi stresszeket és kiegyensúlyozzuk az energetikai rendszeredet.

BodyTalk

A BodyTalk tudatossági technológiával egyensúlyt teremtünk tested mátrixában testi-lelki-mentális-spirituális szinteken.

Asztroverzum

Az Evolúciós Asztrológia segítségével megértheted milyen életfeladatokkal és életleckékkel születtél.

Hitvallásom

Amikor hallgatsz tested bölcsességére,
Amikor hallgatsz lelked suttogásaira,
Testi-lelki egyensúlyod helyreáll.

Referenciák

5/5
„Amióta Melindához járok észrevehetően javult a közérzetem, az is sokat változott, hogy hogyan állok hozzá a dolgokhoz. Munkahelyi problémáim, amivel sokat dolgoztunk, megoldódtak, és én is jobban rálátok a helyzetekre és a kiváltó okokra. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez még csak a kezdet, de azt tudom, hogy Melindával szeretnék végig menni az úton. Nem csak az oldás fontos a számomra, hanem a beszélgetéseink is, amelyek szintén hozzájárultak sok fontos felismeréshez az életemben.” (R.A)
5/5
„Mielőtt rátaláltam Melindára, mélypontra került az életem. Az évek alatt magam előtt görgetett problémák, a különböző terhek, melyeket magammal hordoztam, felülkerekedtek rajtam. Felismertem, segítségre van szükségem. Már az első kezelés után éreztem a változást. Rendszeresen kaptam otthoni feladatokat, illetve a kezelést kiegészítettük BACH-cseppekkel. Rövid idő elteltével látványos lett az eredmény, kívül belül érzékelhető volt a változás, és nem csak számomra, környezetem számára is. Még a csontkovácsom is megjegyezte, hogy sokkal könnyebb dolga van velem. Elmúlt a búskomorság és nyitottá váltam. Köszönöm Melinda :)” (K.M.)
5/5
„Minden oldás fontos volt nekem, de például az egyik legszembetűnőbb változás, hogy sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, pozitívabban állok az élethez és valahogy úgy érzem, kezdem visszanyerni a ragyogásomat. Ez lehet, hogy túl nyálas, de így érzem.” (F.E)
Scroll to Top