A kövérség beszél…

fogyás, diéta, kineziológia, kineziológusMit mondana a kövérséged ha beszélni tudna?

Ha valahogyan beszélni tudnál a kövérségeddel vajon mit mondana neked? Vajon azt mondaná: „ Nagyon stresszes vagyok és nem tudom hova mehetnék”, vagy valami olyasmit mondana, hogy „ Emlékszel a tavalyi szakításodra, azért vagyok itt hogy ne történjen meg veled még egyszer olyasmi. Megvédelek.”

Test és lélek kölcsönhatását talán semmi sem fejezi ki olyan világosan mint az étkezési szokások. A táplálékfelvétel már a csecsemőnél sem csupán egy alapvető szükséglet kielégítését jelenti, sokkal inkább a szeretettség és gondoskodás fokmérője. Ha később az az érzésünk támad, hogy nem szeretnek eléggé vagy hiányoljuk a meghittséget, ősi ösztönünk sugallatára többet eszünk, mintegy az egykori meghitt közelség jóleső érzését felélesztve.

Szakítások, válások, traumák, stressz, elnyomott harag csak egy pár olyan érzelem amihez a kövérséged még belekapaszkodik. A tested úgy van felépítve, hogy mindig, minden esetben arra törekszik hogy megvédjen téged. Tehát, amikor valami rossz esemény történik veled vagy a stressz eluralkodik rajtad a tested rögtön elkezdi növelni a zsírtömegét.

A túlsúlyos ember tehát olyan dolgokat hurcol magával, melyek megnehezítik számára az életet – mindenekelőtt hamis énképet. Tudata mélyén persze tisztában van vele, hogy igazi énje teljesen más. Mégis elutasítja saját lényét. Következésképpen az életenergia képtelen szabadon áramolni benne, a megoldatlan problémák külső súlyként nehezednek rá., így az életet kétszeresen is terhesnek érzi. Meg kell tanulnia levetni az álarcot,
eltávolítani az akadályokat, felhagyni a szerepjátszással s lebontani az őt körülvevő védőfalat. Hiszen élete azért nehéz, mert megnehezíti magának.

A Kinezdiéta ebben a folyamatban segít. Segít felismerni az eltemetett érzelmeket, felszabadítja az érzelmi blokkokat, az életenergiát. A kinezdiéta kezelés végére megváltozik az étkezéshez fűződő viszonyod. A testednek már nem lesz szüksége a kövérségre hogy megvédje magát.

Ha értékesnek találtad ezt az információt további hasznodra válhat ha velem dolgozol életed kihívásainak megoldásában.

Bejelentkezés: +36 20-806-34-33


A bejegyzés kategóriája: Testsúlyban, VÁLTOZÁS
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.