A bodytalk mint energiagyógyászat

BodyTalk tudati technológia

Mi, itt a nyugati világban, azt tanultuk, úgy gondoljuk, hogy a test és az elme különálló egység, ezért külön kell velük foglalkozni, külön kell őket gyógyítani. Úgy gondoljuk, hogy a valóságunk apró, különálló szervetlen részecskékből épül fel, majd ezek egyszer csak szerves életet hoznak létre, amely tudatot generál. Úgy gondoljuk, hogy a világunk, a valóságunk függetlenül létezik az emberi megfigyelőtől. A BodyTalk rendszer erre rácáfol.

 

            A valóságunk, mint ahogyan most már egyre több tudós állítja, nem ilyen. Mivel az általunk ismert allopatikus orvoslás a  valóság természetét tévesen értelmezi, a test-elme működését sem érti, ezért nem tud sikereket elérni a gyógyításban, leszámítva a gyors, életet mentő beavatkozásokat.

            A Bodytalk alapja viszont a dinamikus rendszer modell. A testet nem különálló részecskék összességének tekinti, hanem egy olyan rendszerként ahol minden részecske kommunikál minden részecskével, ahol egyik működése függ az összes többitől illetve az összes többi függ az egytől. Például az emésztési rendszer nem tudja ellátni a funkcióját a keringési-, limfatikus-, izomrendszer, légzőrendszer és egyéb rendszerek nélkül. Az emésztési funkció csak úgy működik, ha a száj, fogak, nyálmirigyek, nyelőcső, gyomor, máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vékonybél, vastagbél összehangoltan, harmonikusan együttműködik.

            A Bodytalk alapja tehát az a szemlélet hogy minden atom, sejt, szerv, rendszer állandó kommunikációban áll az összes többi atommal, sejttel, szervvel és rendszerrel a testben. Ez nem csak az idegrendszeren keresztüli kommunikációt tartalmazza, hanem a finomenergiák kommunikációs csatornáit is, mint például a meridiánokat, csakrákat, a test által generált elektromágneses frekvenciákat.

            A mindennapi stressz ezeket a kommunikációs csatornákat gyengíti vagy  megszakítja, vagyis a test-elme kommunikációs hálózata sérül. A Bodytalk képes arra hogy megkeresse ezeket a sérült csatornákat és képes arra hogy helyreállítsa a kapcsolatot a test-elmében. Amikor a testben helyreáll a kommunikáció, a test képessé válik a gyógyulásra.

            Mondhatjuk tehát hogy a Bodytalk egy nagyon hatékony energiagyógyászati módszer, viszont ennél sokkal több. A következő bejegyzésben elmondom miért.

Addig is nézd meg ezt a videót ha érdekel a BodyTalk oldás:

Ha tovább szeretnél olvasgatni a témában klikkelj ide.

vagy látogass el a Youtube csatornámra.

Scroll to Top