Az asztrológiai képleted egy mágikus térkép

“Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni.” (C.G.Jung) 

Ha az élet egy utazás, akkor az asztrológiai képleted egy mágikus térkép. 

Aki egy kicsit is tudatosan éli életét, időnként felteszi magának a jól ismert kérdéseket: Ki vagyok? Miért születtem ide? Mi a dolgom ezen a világon? Miért vagyok más, mint a többi ember?

 
Az asztrológiai képleted egy mágikus térkép

Minden ember úgy van teremtve, hogy élni tudja az életét és képes legyen szembenézni a kihívásokkal.

Életed céljának és erősségének a magja születésedkor már megfogant benned (ezért látok annyi értékes információt a születési képletedben). A célod tehát ott van – és ha többet tudsz róla, segíthetsz neki éltre kelni, növekedni, kibontakozni, és képes leszel megosztani a világgal.

Amikor segítségért fordulsz hozzám, és kíváncsi vagy életed mélyebb spirituális dimenzióira, mindig belekukkantok az astrológiai képletedbe is. Beszélgetésünk során az asztrológiai képleted életre kel, és felvillantja azt az életutat, amit be kell járnod. Mert igen, van ilyen. Az asztrológiai képleted a spirituális DNS-ed.

 

 

Az asztrológia egy olyan eszköz, aminek segítségével információkat kapunk az életed különböző dimenzióiról, a temperamentumodról, az eseményekről, a ciklusokról. Látjuk, hogy épp milyen életterületen dolgozol és meddig. És amikor azt mondom, hogy „dolgozol”, akkor azt komolyan gondolom. Soha nem fogod azt hallani tőlem, hogy „ó, már csak 3 hónapig kell kitartanod és elmúlik”, hiszen a probléma nem véletlenül jelentkezett. Ha kivárásra játszol, nem teszed le az életed további fejlődéséhez szükséges alapokat. A „ki mint vet, úgy arat” mondás itt is igaz. Az életünk nem különálló, elszigetelt események sorozata, hanem egy láncolat. Egyik a másikra épül, még akkor is, ha nem érted hogyan. A képletedből azonban kiderül.

Ha készen állsz arra, hogy

  • Egy új szempontból tekints az életedre
  • Megismerd életfeladatod és leckéidet
  • Megimerd lelked hangoltságát
  • Többnek lásd magadat egy típusnál vagy jegynél
  • Lásd az erősségeidet
  • Megoldást keress a benned dúló konfliktusokra
  • Megtedd a következő lépést
  • Hazatérj önmagadhoz

és úgy érzed, hogy tudnánk együtt dolgozni, hívjál nyugodtan: 0620/8063433

Miután időpontot egyeztettünk, megkérlek töltsd ki ez a nyomtatványt: Asztrológiai kérdőív. Küldd el az email címemre vagy ha nem megy a letöltés válaszold meg emailben a kérdőívben lévő kérdéseket. 

Ha több információt szeretnél látogass el a Youtube csatornámra.


Scroll to Top